3D анимация - популярен и предпочитан начин за онлайн реклама


3D анимация - популярен и предпочитан начин за онлайн реклама
Снимка: intersoft.bg

3335

Какво е 3D анимация и  какво е приложението и при създаване на интернет реклама.

Професионалната изработка на 3D анимацията е графична техника, която използва движение, за да вдъхне живот на герои, предмети, реквизит и други.

До скоро, 3D анимацията се използваше предимно при създаването на видеоигри, филми и телевизионни предавания, полето и на действие нарасна заедно с нейната популярност.

Сега 3D се използва за създаване на онлайн реклама за интернет маркетинг, предоставяща изключителна реалистичност при 3D екстериорни визуализации и 3D интериорни визуализации.

Дефиницията на 3D анимацията, която описва нейните най-често срещани употреби, е: процесът на създаване на триизмерни движещи се изображения и поставянето им в цифрова среда. Тези обекти се генерират в софтуер, създаден специално за 3D анимация. Такива програми позволяват на 3D аниматорите да създават илюзията за движение, необходима за оживяването на обектите. Процесът на придаване на движение и живот на обектите е разделен на четери основни части: моделиране, оформяне, анимация и рендериране.

Всеки от тези етапи от процеса изисква много планиране и работа.

Решението да се използва 2D анимация или 3D анимация често е творческо. Но, може да се определя и от техническите аспекти на двете. Освен визуалния стил, има много разлики между двете анимационни техники. Някои от основните решаващи фактори са графикът, бюджетът и целевата аудитория. Независимо от предпочитания стил, целите на вашия проект може да изискват една техника пред друга. Понякога по-реалистичните възможности на 3D са по-полезни от творческите възможности на 2D.

Каква е употреба на 3D анимацията?

3D стана широко използван метод за презентиране в индустрии като недвижимите имоти. Много компании я използват за своите 3D екстериорни визуализации и 3D интериорни визуализации. Позволявайки на клиентите по-интересни графики и нагледни примери, за преглед на имота, преди да го закупят или наемат.  Без да се налага да го посещават.

Например екипът от  3D отдела на InterSOFT използва 3D екстериорни визуализации, при нужда от комплексно архитектурно проектиране на всички части от архитектурния проект. Както и за онлайн реклама.

С техните анимации, ще получите фото реалистичен 3D обект за вашия интериор и екстериор. Екипът от специалисти в нашата компания, е способен да реализира всяка ваша идея от скица до 3D модел. Включително симулации на осветление, видове материали и детайли.

Тъй като дизайнерите започват да проектират разпределения, покрития и мебели, 3D планирането им дава възможност да моделират всичко едновременно. Така те могат да видят как се съчетават отделните елементи и дали създават чувствата и емоциите, което клиентът иска. А също така, дали мебелите ще се съберат в даденото пространство. Тези изображения могат да помогнат и за идентифициране на недостатъците на жилището. След като са забелязани, те могат да бъдат обсъдени с клиента и коригирани преди да започне ремонтната или строителната дейност.

За какво служи изработката на 3D интериорни визуализации:
Те са изключително полезни при изборът на цветове и материали. Широката гама 3D библиотеки и налично обзавеждане, текстури и материали, позволяват да се изпробва цветове  и да се намери този, който отговаря на стилът и желанието  на клиента.

Много често 3D проектирането намира приложение за визуализиране на интериори на къщи, апартаменти, заведения, обществени помещения, офиси. С голям успех, се прилага и в онлайн рекламата.

С 3D анимация, можете да репрезентирате своя продукт и неговите характеристики по уникални начини.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички