Betano бонус безплатен залог - Как да се възползваме от него?


Betano бонус безплатен залог - Как да се възползваме от него?
Снимка: betano

6029

Офертите на новия букмейкър на българския пазар наистина накараха потребителите бързо да научат името му и да потърсят начин да се възползват от предложенията. Стартовият betano bonus за спорт не само се конкурира с офертите на другите оператори у нас, но и предлага нещо повече на клиентите. Това допълнение към пакета за добре дошли се нарича безплатен залог, като неговият размер може да достигне до 30 лева.

Какво представлява всъщност тази промоция и как играчите могат да се възползват от нея? Free Bet концепцията не е измислена на наша земя, тя работи от години в юрисдикциите, които са в основата на бума в интернет бетинг индустрията. Безплатният залог може да се приеме като истински подарък от страна на букмейкъра, тъй като потребителят получава дадена сума за игра и всичко, което трябва да направи, е да я заложи на определено събитие. Ако предвиждането е успешно, то чистата печалба постъпва директно в основния баланс. Тук няма изискване за превъртане, каквото присъства стандартно при стартовите оферти в България.

Впрочем, условието за разиграване е част и от началния Betano bonus. Екстрата в случая е това, че на базата на първоначалния депозит се начисляват не само кредити за игра, които трябва да се разиграят, но и споменатият безплатен залог. Това не означава, че такова предложение е предвидено само за нови клиенти. Сумата за безплатен залог варира между 10 и 30 лева, като има срок за използване. Ако той изтече и въпросният free bet не е употребен, той бива анулиран. Но находчивите играчи са наясно, че подаръците не се пропиляват просто така.

Трябва ли безплатният залог да се изиграе наведнъж?

И други компании на българския пазар предлагат тази опция за определени първенства или дербита. Въпросният Betano bonus все пак се различава от повечето налични free bet оферти по това, че не е задължително да бъде изразходен само за една прогноза. Когато потребителят е получил безплатен залог за подарък, той може да използва само част от него, за да подсили избраната от селекция. Остатъкът от сумата за игра може да се употреби след това за друга прогноза или прогнози, стига да се спази срокът, в който е активно предложението.

А времето, за което трябва да се използва подаръкът, не е безкрайно. Обикновено букмейкърът дава възможност на потребителите да грабнат офертата в рамките на няколко дни или седмица. За успешните играчи това е напълно достатъчен период, за да се възползват от изгодната сделка. Трябва да се има предвид, че при активиране на безплатен залог все пак се изключва една от основните функции - любимият на мнозина кеш-аут. Затварянето на залог е любима опция на много потребители, но с нея не бива да се прекалява, а и когато се разиграва стартов Betano bonus, това е контра продуктивно. А фрий бет офертата сама по себе си е подарък, който може да донесе пари буквално от въздуха, ако бъде направена точната прогноза.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички