Бизнес с услуги от хамали


Бизнес с услуги от хамали
Снимка: Pixabay.com

2963

Услугите от хамали са актуални и се развиват непрекъснато. Те вече са на ново ниво в качеството на предлаганата услуга. В миналото останаха диспечерите, които дежуриха на домашните телефони и предаваха вежливо заявките на сформирана бригада от неопитни младежи.

Да се започне бизнес с предлагане на хамалски услуги не е така сложно, но е нужно да се разбере какво предстои и как всичко това ще се организира. При правилен подход този бизнес в бъдещето може да обхване различни дейности – пренос и превоз на багаж от квартира, преместване на офис, товари за търговски складове и много други сфери. Много фирми допускат грешка като задържат в щата работници, на които не могат да осигурят оптимално натоварване. В такива случаи е по-изгодно да се наемат временни работници. Добре организираната фирма винаги е готова за бързо изпълнение на всяка заявка.

Хамалите са отговорни и с внимание се отнасят към поставените им задачи. Фирмите, доказали се в този бранш, наемат на работа хора с опит. Професионалистите могат да опаковат добре всеки лесно чуплив товар и да гарантират целостта му. Лесно се справят с всеки вид товар. Може да се разчита на тях за преместване на офис. При желание на клиента, те могат да се справят с мебелите и обзавеждането в новия офис. Особено лесна е смяната на квартира, ако се ползват хамалски услуги. В такъв случай не се налага да губите ценно време в несвойствена за вас работа. Представител на избраната от вас фирма ще направи оглед на това, което предстои и ще ви предложи оферта. Вие решавате как и кога да ви бъде извършена услугата.

Фирмите, които разполагат с хамали, доказали своя професионализъм, предпочитат да сключват договор с големи складове, строителни и търговски предприятия, при които се извършват товаро-разтоварни дейности в голям мащаб. Подписаните договори както с фирмите, така и с отделните клиенти не се променят. Това е гаранция за тяхната коректност. 

Мобилните екипи имат винаги отговорник, който следи за строго спазване на всички правила и изисквания. Не трябва да се забравя, че сключения договор гарантира съхраняване и опазване целостта на повереното на хамали Корект имущество.

Заплащането на работниците в доказалите се фирми е добро, а условията на труд постоянно се подобряват. Заплати могат да получават ежедневно или по график. За работниците се организират курсове за професионално израстване.

За да ползвате услугите на доказала се в бранша фирма е нужно да се свържете с такава чрез посочените в нейния сайт телефони за контакт. Това е много лесно чрез търсачката в интернет. Успех!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички