Дрехите, които момчетата харесват


Дрехите, които момчетата харесват
Снимка: iStock/Guliver

2271

Детските дрехи са подвластни на модните тенденции, по подобие на гардероба на възрастните. При това не само малките госпожици, но и момчетата също имат предпочитания и изисквания към своето облекло. Но, както при всички детски дрехи, водещите характеристики и на момчешките са свързани основно с тяхното качество и практичност. Веднага след това се нарежда желанието на малчугана да бъде облечен по определен начин.

Много важно е откъде да купим дрешките за малкия палавник, защото специализираните магазини за детски стоки гарантират за продуктите, които предлагат. Спокойно може да се доверите на онлайн сайта и в търговските обекти на Кидсо, които са синоним на качество. Те са водещ магазин у нас за артикули за малките и по-големи деца. Там се предлагат широк асортимент от стоки на популярни марки, които са се наложили в производството на стоки за малчуганите от тяхното раждане до юношество.

Панталонът

Една от важните дрехи на всеки господин, независимо от неговата възраст, си остава панталонът. Малките палавници се нуждаят от детски дрехи момчета, което да им позволяват да бягат на воля, да се чувстват комфортно в игрите. Най-подходящи са артикулите, които са изработени от естествени материи.

Детската кожа е по-чувствителна, а и мъниците са много динамични, затова най-добре е да са с облекла от памук, лен или смесени естествени тъкани. Все по-предпочитани сред детски дрехи са спортните модели, независимо дали са от памучни или от деним. Панталоните с ластик в кръста са изключително практични за всяка възраст и са хит на пазара. Според сезона типичната мъжка дреха може да е с дълги или къси крачоли. Модерни са и моделите, които се трансформират дълги в къси панталони с помощта на цип.

Тишъртите - универсално облекло за момчета

Мъжкият гардероб на малките палавници задължително е пълен с тениски. Тишъртите се превърнаха в универсално облекло, независимо от възрастта и пола. Момчетата харесват блузи с логото на любимия си отбор, анимационни герои или весели надписи. Най-търсени са облеклата от памучна материя, които са меки и приятни на допир.

Когато те са купени от специализиран детски магазин, може да сте спокойни, че са третирани с безопасни багри и че платовете са съобразени с податливата на алергии чувствителна бебешка и детска кожа.

Спортни комплекти – тениска и суитчър

Спортните комплекти за момчета от памучен панталон и суитчър са подходящо облекло за детската градина, училище или в парка. Суитчърите са сред най-разпространените момчешки дрехи в последните години. Причината е, че са много удобни за носене и се съчетават идеално с къси панталони и дънки. Под тях винаги може да се сложи една тениска и комплексът се превръща в любимия за всекидневно облекло на момчетата вкъщи и навън.

Кои са най-практичните обувки за момчета?

Добрият външен вид на всяко момче трябва да е допълнен от подходящи обувки. Кецовете са хит, тъй като са многофункционални и подходящи, както при студено време, така и за топлите дни. Практичността на този тип обувки ги наложи като задължителен елемент в гардероба на мъжете и жените за тяхното ежедневие. Спортните модели се превърнаха в запазена марка на градския стил при деца и възрастни.

За малките това също е изключително добра обувка, тъй като предпазва крачетата им от травми, а и качествата гуменки или кецове помагат за правилния стоеж на мъника и стабилността на глезена при активност. Модерните модели на пазара са с еластични и противоплъзгащи подметки.

Качествените детски обувки са олекотени и са направени от материи, които да не спарват краката. Родителите по-често избират обувки за момчетата с велкро закопчаването. Така няма риск от спъване във връзките, пък е и много по-лесно за мъника да се научи сам да се събува и обува.

Богат набор от модерни детски дрехи за всяка възраст може да намерите в Кидсо. Магазинът предлага всичко необходимо за гардероба и отглеждането на детето. Стоките са с високо качество и са на изгодни цени. Артикулите са съобразени с модните тенденции, практичността и удобството, които са основен плюс за облеклото на децата.

Източник на изображенията: КИДСО

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички