Есенни ботуши за стилни мъже – 4 топ модела


Есенни ботуши за стилни мъже – 4 топ модела
Снимка: ccc.bg

998

Наближаването на есенния хлад и дъждовете ще преобрази без да се усетим гардероба ни. Ако все още не сте направили традиционния преглед на здравината и представителността на обувките ви, време е да го направите. А ако се чудите на какъв чифт да отдадете предпочитание през този сезон, нека ви подскажем - нека това са мъжките ботуши.

Наближаването на есенния хлад и дъждовете ще преобрази без да се усетим гардероба ни. Ако все още не сте направили традиционния преглед на здравината и представителността на обувките ви, време е да го направите. А ако се чудите на какъв чифт да отдадете предпочитание през този сезон, нека ви подскажем - нека това са мъжките ботуши. Тези класически обувки ще придадат повече елегантност на стила ви. Заслужава си да ги носите!

Бъдете смели и заложете на мъжки ботуши уги или каубойски

От няколко години насам мъжките ботуши уги са избор на смелите. Може лесно да ги направите част от стилния си начин на обличане. Като начало тествайте ги в свободното си време. Носете ги с тесни дънки, пуловер и палто. Ботушите уги се изработват от естествена овча кожа и осигуряват максимален комфорт. Дълго време съществува практиката да се носят както у дома, така и навън. За неофициални поводи са отличен избор и ще ви позволят да се наслаждавате на топлина и уют. 

Друго смело решение, на което искаме да влеем сили, са каубойските ботуши. Те са символ на американската култура и изглеждат нестандартно. Същевременно атрактивността им може да бъде използвана в пълна сила в ежедневието. С този чифт мъжки обувки ще придадете повече разчупеност на стила си.

Зимните мъжки ботуши - класика в жанра

След като ви поощрихме да добавите малко нестандартни нотки в гардероба си, нека насочим вниманието си към класически зимни мъжки ботуши. През следващите студени месеци от тях ще има нужда. А приятната новина е, че актуалните модни тенденции предлагат богата гама от модели за всеки вкус. В това ще се убедите, когато я разгледате в CCC. В онлайн магазина може да сортирате мъжките ботуши по собствените си предпочитания и с лекота да откриете точно онзи чифт, който усещате, че ви липсва. Най-бързият начин да освежите есенно-зимния шкаф с обувки е като ограничите предложенията до само тези, които отговарят на вашия номер. Оттам насетне може да изберете моден чифт със заострен или заоблен връх, с дебелина на подметката по ваш вкус и по вид катарама - велкро, връзки или цип. 

Ако се чудите кои мъжки ботуши са на мода, потърсете най-новите колекции. След това разгледайте класическите модели. Те винаги са актуални. Освен това придават на мъжкия стил на обличане щипка елегантност и традиция. По отношение на цветовете бъдете консервативни, но и мислите разчупено. Без съмнение ще спечелите много от чифт в черно, кафяво, бежово или тъмносиньо. Великолепно ще изглеждате и в по-ярък цвят, стига професионалната ви среда да го позволява. 

Гумените мъжки ботуши - практичността надвива времето 

Не подценявайте практичността на гумените ботуши за мъже. Те като цяло са подходящи за по-младите, но, ако имате вила или планирате разходки в планината, може да ви потрябва един чифт. Гумените мъжки ботуши с модерен дизайн са това, от което имате нужда. Те не само имат елегантен вид, но и може да се окажат на място, ако завали проливен дъжд. За да се възползвате максимално от потенциала им, препоръчваме още отсега да разгледате начини, по които може да ги носите с различни стилни тоалети. Започнете от модния подиум. Именно оттам през последните няколко сезона гумените мъжки ботуши почерпиха нови сили и си проправиха път до масовата мода. 

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички