Изразете себе си чрез облеклото: Личният стил в мъжката мода


Изразете себе си чрез облеклото: Личният стил в мъжката мода
Снимка: Thinkstock / Guliver

1563

Облеклото има способността да говори много за човека. То позволява да покажете на света вашата индивидуалност, стил и самочувствие. В мъжката мода има безброй възможности за изразяване на личността, чрез които да създадете персонална визия, която отразява вашите предпочитания и характер.

Ако искате да се запознаете с най-новите тенденции и начини за комбиниране, които да ви помогнат да намерите вдъхновение, да бъдете стилни и да излъчвате самоувереност, продължете да четете.

Кои са най-новите тенденции при мъжките дрехи?

От TEODOR.BG споделят кои са актуалните тенденции в каталозите на най-доказаните брандове за мъже, които може да имплементирате в гардероба си.

Широки панталони

Те се завръщат на модния подиум и са едни от най-популярните варианти за мъже в момента. Широките панталони създават лек и свободен вид и позволяват да се комбинират с ризи, тениски или пуловери.

Цветове и принтове

Освен класическите нюанси, като черно, бяло и сиво, набират популярност ярките цветове и живите принтове. Те се откриват както при ризите, така и при тениските и панталоните.

Овърсайз облекла

Овърсайз облеклата, като якета, пуловери и сака, са доста популярна тенденция. Тези по-големи по размер дрехи придават небрежност на визията.

Спортно-елегантен стил

Комбинацията от спортни и елегантни елементи създава интересна и модерна визия. Може да се съчетаят casual обувки с панталони или риза с къси панталонки и спортно сако.

Екологично осъзната мода

Във връзка с нарастващата осъзнатост за опазването на околната среда, екологично съобразените дрехи се превръщат в световен тренд. Тези дрехи са произведени от материали, като органичен памук или рециклиран текстил.

При мъжката мода се наблюдава постоянен темп на промяна и често се открояват нови дизайнерски решения и тенденции, допълват от онлайн магазин Теодор.

Какви комбинации да направите за изразяване на индивидуалността?

Индивидуалността е ключът към уникалния стил. Чрез комбинирането на различни облекла и аксесоари, може да създадете уникални визии, които отразяват вашата личност и предпочитания. Някои от най-популярните комбинации от дрехи включват:

● класическа риза с дънки и кожено яке – това е перфектната комбинация за спортно-елегантен стил. Ризата добавя доза елегантност, докато дънките и коженото яке носят усещане за младежки вид;

● поло тениска с панталон – това е комбинацията, която е подходяща както за по-формални поводи, така и за спортни събития;

● тениска с къси панталонки и кецове – тези ежедневни дрехи осигуряват удобство и свобода на движение, а кецовете придават спортен завършек на визията.

Аксесоарите също са важна част от мъжката мода, като те добавят акцент във визията ви. От часовници и очила до колани и чанти – принадлежностите придават завършеност на облеклото, коментират от Teodor.

Когато пазарувате онлайн за мъжки дрехи и аксесоари, винаги трябва да обръщате внимание на качеството на продуктите. В магазините за мъжка мода може да намерите артикули, изработени от качествени материали и дизайни, съобразени с последните модни тенденции, с които да създадете своя стилен гардероб.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички