Как да изберете подходящата грижа за кожата при всяка една естествена промяна живота ви


Как да изберете подходящата грижа за кожата при всяка една естествена промяна живота ви
Снимка: iStock/Guliver

2933

Човешката кожа е най-важния защитен орган, чието състояние е показателно за цялостното ни здраве. Всяка една промяна, която повлиява на нейната структура е сигнална лампа да обърнем внимание върху това да положим повече усилия и грижи и да върнем в норми нормалната ѝ функция. Опитни дерматолози предоставят множество съвети, които се отнасят не само до това да запазим оптималните стойности на Ph на кожата, но и да я поддържаме сияйна, еластична и млада. А това съгласете се, че всяка една жена е съществено с оглед на осигуряване на добро самочувствие. Марките медицински продукти, представени в аптечната мрежа със сигурност се рзглеждат като страхотна и ефективна възможност за оптимална грижа, а сред водещите и любими на милиони жени по света е Виши.

Козметични продукти за цялостна грижа

В човешкият организъм протичат редица промени. Те са свързани с намаляването на някои хормони, което е естествен процес, настъпващ с остаряването. На практика голям процент от тези хормони играят съществена роля в това да подпомагат естественото образуване на колаген. А липсата на колаген е показателен за стареенето на кожата. Затова в лабораториите на виши козметика се разработват уникални формули, благодарение на които се търси решение з подобряване структурата на кожата.

Хормоналното стареене може да бъде осезаемо забавено. Колагеностимулиращите терапии, които представят на вниманието на клиентите си от Виши определено дават видими резултати. Козметиката е насочена не само до третиране на кожата на лицето, но се представят и серии за цяло тяло:

-  Грижа за скалпа на главата;

- Хидратираща серия за деколте и шия;

- Козметика за ръце;

- За нежни стъпала;

- Грижа за ноктите;

- Околоочни козметични продукти за забавяне на стареенето и други.

Акцента на марката е да подходи ревитализиращо. Съчетаването с подходяща хидратираща терапия и подхранване на кожата води до видимо красива кожа дори в зряла възраст.

Основен компонент в състава на козметиката Виши е термалната вода, съдържаща над 15 вида полезни минерали. Уникалната формула гарантира укрепване и регенериране на структурата на кожата.

Грижа против стареене

Лаборатории Vichy правят борбата със стареенето възможна. Дерматолози, които са уважавани в своята професия разработват уникална серия продукти, които осигуряват ефективно и гарантирано подмладяване за всеки тип кожа. Тъй като всеки човек има свой начин на живот и излага кожата си на различни влияния представените от vichy кремове са насочени към активно действие съобразно всеки един от признаците на стареене:

- Поява на първите бръчки;

- Фини линии;

- Увисване на кожата;

- Пигментиране и други.

Енергизиращи, с изглаждащ и озаряващ ефект сериите кремове Vichy оказват благоприятно въздействие върху стареенето. Именно върху промените във всеки един период от нашия живот, които неизбежно се отразяват върху кожата ни от френските лаборатории на Vichy разработват специални и уникални за всеки тип кожа кремове. Изключително внимание заслужават сериите козметика:

- Idealia. Продукта е изумителен със своя идеализиращ ефект. Кремовете от серията имат силата да се погрижат за изравняване повърхността на кожата, да уеднаквят тена и да се справят успешно с бръчките. Тъмните кръгове под очите и пигментните петна нямат никакъв шанс с кремовете Idealia. За суха или смесена кожа, за околоочния контур, за нощна възстановяваща грижа – сега имате всичко, от което се нуждаете;

- NEOVADIOL. Повече от 30 години от Vichy работят за разработване на вълшебен крем, който да подготви кожата за менопаузата. И ето, че със серията продукти NEOVADIOL се постига истинска революция, благодарение на която кожата е с 40 % по-хидратирана и с 22 % по-еластична. Проксиланътв съчетание с хиалуроновата киселина и ниацинамида подпомагат забавянето на загубата на естроген, което е показателно за контрола, който ще окажете върху процесите на стареене през менопаузата;

- LIFTACTIV. Серум с витамин С, нощен крем против стареене, дневен крем, грижа за зоната около очите, са суха или смесена, предразположена към пигментни петна кожа са част от продуктите от серията, които ще се погрижат за неравния тен, фините линии, загубата на тонус, бръчките.

Повече от десет признака на стареене атакуват кремовете, разработени в лабораториите на Vichy. За видими ефекти и успешно регенериране е  време да изберете своята формула за здраве и красота с доказана козметика на световно ниво.

Статията е разработена съвместно с Сръбско-българският блог - https://ukpalilula.rs

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички

Най-четени новини


виж всички