Как да изградим красива и съвременна мъжка визия?


Как да изградим красива и съвременна мъжка визия?
Снимка: https://answear.com/

1631

Всеки джентълмен желае да изглежда красиво и стилно. Все пак обичаме да подбираме правилните тоалети, които ни носят елегантност или пък спортен вид, или пък ежедневен такъв – все едно, стига да сее харесваме. Затова тук набързо ще разгледаме как да изградим красива и съвременна мъжка визия.

Изберете дънките

Дънките – толкова удобна и стилна дреха. Защо посочваме точно тях, при това първи в статията ни? Е, по простата причина, че дизайнерите силно заложиха на тях в последните си колекции. Това означава, че дънките (и дънковият плат, като цяло) са актуална тенденция, която ще изгради съвременна визия. При това са удобни и се намират в различни стилове. Можете да подберете мъжки дънки, които са плътно по краката или пък да заложите на по-нестандартен вид с черни дънки, а също и да изградите силно небрежен вид, ако си купите прокъсани такива.

Ризи и тениски – задължителен елемент от мъжката визия

Ако искате да постигнете по-официален вид, заложете на ризите или на тениските с якички. Те осигуряват елегантност, която може да се изгради различно според повода. Например, силно официална риза за сватба. Или пък тениска с якичка и емблема за разходка из града с приятели.

Ако търсите по-небрежна визия, спрете се на другите видове тениски. Те са чудесно, комфортно облекло, което няма да ви разочарова. Винаги, когато искате спортен вид, тениските са насреща. Те осигуряват широка мултифункционалност, при това са налични в множество вариации.

Суичъри – Защо не?

Тъй като е зима, все пак трябва да облечем и топла връхна дреха. Тук влизат суичърите. В случай, че си търсите такива, можете да погледнете тук - https://answear.bg/k/toy/drehi/suichari. Ще намерите купища предложения, всички от които са на световно ниво. Общо взето, суичърите са страхотна възможност да създадете стилна визия, която при това ще поддържа топлината на тялото ви. Суичърите са гарантиран комфорт за студените дни, съчетан с разнообразни дизейни. Можете да откриете семпли такива дрехи или пък нещо по-нестандартно, в зависимост от желанията си.

Яке – незаменим елемент от съвременната мъжка визия

По отношение на якетата имате огромен избор. За небрежна визия – вземете си кожено яке. За стилна такава – дълго палто с два реда копчета и колан. За из града можете да заложите на яке тип бомбър. За спортен стил имате купища спортни якета. Като цяло, възможностите при якетата са неограничени. Естествено, ако ще ходите на официални събития, заложете на традиционните цветове. Избягвайте прекомерно нетрадиционните якета, защото те трудно се съчетават с други елементи от гардероба ви. Накрая, погрижете се якето да е съобразено със сезона, за да ви топли и да ви предпазва от дъжд, сняг и вятър.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички