Как да използваме Бетуей мобиле вариантите?


Как да използваме Бетуей мобиле вариантите?
Снимка: betway

3637

Още един букмейкър, още една възможност за любителите на спортните залози и хазартните игри. Така можем да опишем накратко старта на българския пазар на новия лицензиран букмейкър. Но това не е просто поредният оператор с разрешително за онлайн предлагане на своите дейности, а и един от най-нашумелите брандове в световен мащаб. Затова е логично след като научиха новината за официалния старт, потребителите да се поинтересуват какви са бетуей мобиле вариантите? Предлага ли компанията достъп през телефон и има ли работещо мобилно приложение?

Отговорът е положителен, а и едва ли бихме очаквали друго. Един от най-разпознаваемите букмейкъри едва ли би си позволил да стъпи на нов пазар, без да осигури максимално достъпни възможности на своите клиенти. А платформата на оператора е достъпна през мобилно устройство по познатите вече начини - с използване на инсталиран в смартфона или таблета браузър или пък чрез сваляне и инсталиране на специалната апликация. Как точно ще използват Betway mobile опциите зависи от потребителите. Даден е избор, при който вече роля играят индивидуалните предпочитания.

Как работи мобилното приложение?

Букмейкърът предоставя на клиентите възможността да изтеглят специализирания софтуер още от първия си ден като лицензиран хазартен оператор у нас. Играчите могат да свалят и инсталират Betway mobile app директно от официалния сайт на компанията за България. Мобилното приложение се предлага за устройства с операционни системи iOS и Android, които са и най-разпространените в световен мащаб, включително и в нашата страна.

Откъде може да се изтегли апликацията? Най-надеждно е това да се направи през уебсайта, като за Android това е и единственият възможен начин. Няма да открием мобилното приложение в Google Play, тъй като политиката на електронния магазина е такава - хазартни приложения, свързани със залози с реални пари, просто не присъстват в менюто. Затова и трябва да се мине през браузъра на телефона, а от betway.bg да се свали специалният софтуер. Всеки друг източник е непрепоръчителен при тази операционна система. За телефоните с Андроид трябва да се даде допълнително разрешение, тъй като самата система не разпознава програмата поради описаната по-горе причина. Но това не отнема много време, така че изтеглянето и инсталирането става за минути.

Още по-лесно е за притежателите на iOS устройства. Там отново вариант №1 за сваляне на Betway mobile апликация е през сайта на компанията. Има възможност същото действие да се извърши и през Apple Store, тук това ограничение не важи. Целият процес отнема още по-кратко време.

Какво можем да кажем за Betway mobile версията?

Тази опция също е работеща, като е и предпочитана от много потребители, не само за този букмейкър. Поставянето на залози през браузъра на телефона спестява процеса на инсталиране на нова програма, въпреки че последното не носи никакъв риск, ако програмата е изтеглена от надежден източник. Мобилната версия на Betway се предлага с адекватен дизайн и навигация, като не отстъпва по съдържание и функционалност на това, което намираме в уебсайта, когато го заредим през компютър. Специални бонуси за използване на платформата през мобилно устройство не се предвиждат, но така или иначе потребителите могат да се възползват от всички налични промоция на букмейкъра.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички