Как да организираме идеалната почивка в Банско?


Как да организираме идеалната почивка в Банско?
Снимка: luckybansko.bg

4088

Хотелите в Банско предлагат перфектни условия за почивка през всички месеци на годината. Курортът е любимо място за отдих на туристите от страната и чужбина, независимо дали са тук заради белите писти през зимата или безкрайно много възможности за разходки, за посещения на природни и исторически забележителности през топлите дни.

В региона се провеждат множество международни и национални събития, а възрожденският български град е известен със своята неповторима атмосфера, предразполагаша към релакс и пълноценен отдих.

Ако вече сте категорични, че Банско е вашето място, то със сигурност сте взели най-правилното решение. Няма по-добър вариант за незабравима ваканция, изпълнена с положителни емоции. Важно е обаче да изберете къде да отседнете, за да се наградите със спокойна и зареждаща почивка. Доверете се на петзвездния хотелския комплекс Лъки Банско. Апартхотелът е истинско бижу в сърцето на Пирин планина. Разположен само на 450 метра от центъра на курорта, локацията му е повече от отлична. А и апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс е носител на множество отличия, които го сочат като пример за висок стандарт, изискан лукс и професионално ниво на обслужване на своите гости.

Лъки Банско е сред хотелите в Банско, които предлагат най-изгодни оферти през цялата година, като те са съобразени с предстоящи празници, със сезонни почивки или с вида ваканция, която посетителите на комплекса желаят. Тук всеки гост се чувства повече от прекрасно. Доказателство за това е, че апартхотелът е сред най-избираните за семейни почивки, тиймбилдинг събития, професионални форуми или зареждащи уикенди.

Условията са отлични за зимна ваканция за почитателите на белите писти, както и за екотуристически отдих или за практикуване на планинското колоездене, скалното катерене, културно-исторически туризъм. Наред с това, афишът с културни събития на Банско е изпълнен през цялата година. Друго предимство е, че в региона са едни от най-големите природни забележителности в страната.

За гостите на Лъки Банско хотелът разполага със 115 луксозни апартаменти и студиа, както и ВИП апартаменти. В комплекса е най-модерният спа център в региона, в който има открити и закрити басейни, разнообразни водни зони, с лечебни и релакс процедури. Сред аква атракциите са био басейните, солната стая, ледената стая, детските къове и много други. Не е за пренебрегване фактът, че почистването на водата е напълно екологично, без да се използва никаква химия. Водата е безупречна в резултат на йонизация и електролиза.

Малките гости също се радват на щастливи моменти в комплекса. Наред с водните забавления за тях има обособени компютърни и детски кътове, ескейп стаи. За сигурността на по-малките се грижат аниматорите на Лъки Банско. Само тук малчуганите могат да влязат в магичните стаи с наименования, които тематично са наречени Древен Египет и Хакера.

И докато малките палавници отмарят активно, то техните родители могат да релаксират в спа комплекса, в лоби бара или в един от трите изискани ресторанта в Лъки Банско СПА & Релакс. Това са Льо Бистро, Леонардо и Фондю, където се предлага национална и международня кухня, приготвена от шеф готвачите на комплекса. Наред със чуждестранните специалитети, само тук може да опитате традиционски за региона ястия като капама и чомлек.

Петзвездният хотел в Банско е идеално място за всяка почивка, още повече че винаги има атрактивни оферти за гостите. Лъки Банско има собствен гардероб със ски оборудване, което е предимство за посетителите през зимата. От хотела те могат да си купят карти за лифта и другите атракциони на пистите.

Хотелът предлага и транспорт до лифтовете. През останалата част от годината, когато метеорологичните условия позволяват, от комплекса организират еко походи в планината. Маршрутите са изцяло съобразени с туристите, затова има по-лесни и по-трудни турове. Групите се водят от планинари с опит. Природата в региона е сред най-уникалните у нас. Пирин предлага неповторими и красиви гледки, които зареждат с неповторими спомени.

Снимки: Лъки Банско

 

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички