Как да разпознаем качествените фулфилмънт услуги в България


Как да разпознаем качествените фулфилмънт услуги в България
Снимка: iStock

1222

Най-после сте решили да оптимизирате логистиката на вашия бизнес с продажби, избирайки да използвате фулфилмънт услуги в страната, но не знаете как да отсеете доброто от посредственото? Не се притеснявайте, има начин да различите наистина качествените фулфилмънт услуги в България, които ще донесат съществени предимства на вашия бизнес, грижейки се за оптимизиране на процесите по изпълнение на поръчките.

Добрият фулфилмънт център предоставя комплексно обслужване

Когато търсите компания, с която да сключите договор за ползване на fulfillment услуги, се уверете предварително, че тя предлага всичко необходимо за изпълнение на поръчките във вашия магазин. За какво става въпрос тук? Не само за достатъчно складово пространство, но и за осигуряване на специални условия на съхранение, когато стоките, които предлагате изискват такива.

Искате да намалите максимално участието на ваш персонал в обработването на поръчките, подготвянето на пратките и тяхното изпращане? Намерете фулфилмънт фирма, която ще се погрижи за всеки един от описаните етапи.

Добрата фулфилмънт компания като BigArena.net е необходимо да осигурява и цялостно комплексно менажиране на процеса от заявяването на поръчката от клиента до пристигането ѝ пред неговите врата. А и отвъд това.

Връщането на стоки е законово право при всяка покупка от разстояние, затова не бива да се притеснявате, когато клиент реши да върне поръчката си. Няма да имате никакви притеснения, ако изберете правилния фулфилмънт център, която се грижи освен за изпълнението на поръчката още и за справянето с рекламациите.

Важно е доставчикът на изпълнителски услуги да разполага с добра мрежа от доставчици, за да гарантира навременното доставяне на всяка една поръчка, под неговото менажиране. Затова, когато избирате се договаряте с такава фирма е важно да питате за доставчиците, с които те работят и каква бързина на изпълнение на поръчките може да се очаква от тях.

Необходимо е дейността да е напълно легитимна, затова се информирайте предварително дали фирмата издава касови бележки и какви са формите на отчетност за свършената от фирмата работа.

Допълнителни предимства на добрата фулфилмънт компания

Когато говорим за фулфилмънт услуги в България, признак на наистина висок професионализъм в бранша е осигуряването на възможност за извършване на доставки и извън страната. Такъв тип услуги крият огромен потенциал за разрастване на бизнеса ви, затова е добре да включите този фактор към своя чеклист при подбора на партньор за изпълнение на поръчките на вашия онлайн магазин.

За високия професионализъм може да съдите и по наличието на лиценз от БАБХ за съхраняването на хранителни стоки при съблюдаването на температурни специфики на съхранение.

Всичко това може да откриете в лицето на BigArena.netфулфилмънт център в България, сред лидерите в бранша в страната.

Не се колебайте, а оптимизирайте бизнеса си, реализирайки нови печалби и подобрявайки потребителското удовлетворение при реализиране на поръчките.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички