Как да се възползваме от по-високите коефициенти на betway?


Как да се възползваме от по-високите коефициенти на betway?
Снимка: iStock/Guliver

1211

Любителите на спортните залагания обичат да играят на високи коефициенти и предпочитат да залагат в букмейкъри, които предлагат ставки над средното ниво. В хазартния оператор Betway може да откриете отлични коефициенти на всички спортове, включително и в специалното бетуей мобилно приложение, които доставчикът на онлайн залагания предлага за български играчи. Специалната промоция на букмейкъра Betway Boost дори дава шанс на играчите да залагат на завишени коефициенти за определени събития, което е допълнителна атракция в случая. Със сигурност е добра идея да отделите малко време, за да се запознаете с всички настоящи оферти на бранда - има какво да видите там.

Заложете на най-добрите коефициенти с Betway Boost

Betway винаги търсят нови начини да направят изживяването на играчите при залаганията по-добро. Следователно и въвеждането на тази нова оферта за завишени коефициенти е част от тяхната чудесна бонус програма. С Betway Boosts можете да залагате на по-високи коефициенти, което ви дава шанс да спечелите по-големи печалби от залозите на тези мачове. Коефициентите са по-високи от преобладаващите ставки на съответните пазари. Betway Boosts обхваща различни спортове, като за футбол (ще намерите най-много предложения, но може да залагате на по-високи коефициенти и на баскетбол, хокей на лед, тенис, бокс и др.

Наличните завишени коефициенти се забелязват още на началната страница на спортния букмейкър. Трябва да цъкнете на опцията Betway Топ Оферти и ще видите всички завишени предложения в британския сайт. Промоцията Betway Boost включва списък с ръчно подбрани предложения от екипа на хазартната компания, като вие може да заложите при по-високи от обичайните коефициенти. Двубоите в тази оферта обикновено са най-популярните събития по това време. Например, когато има мач от английската Висша лига между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, вероятно ще намерите оферта за събитието в Betway Boost. Букмейкърът може да предложи залог в своите повишени коефициенти за победа на един от двата отбора и гол/гол или играч да отбележи и неговият тим да спечели, както и още много други опции.

Какви са правилата и условията на офертата Betway Boost?

Потребителите трябва да са наясно с условията на промоцията завишени коефициенти в Betway. Няма нищо сложно да се възползвате от високите ставки в букмейкъра, а ето и правилата:

●       Тази промоция е налична за всички нови и съществуващи клиенти на Betway;

●       За участие в тази промоция е необходим валиден акаунт в хазартния оператор;

●        Завишените коефициенти на Betway ще бъдат уредени въз основа на резултата в края на редовното време, освен ако не е посочено друго;

●       Ако една селекция, включена в Betway Boost, е анулирана, то всички залози ще бъдат анулирани, освен ако резултатът вече е известен;

●       Коефициентите на селекциите в Betway Boosts подлежат на промяна, ако букмейкърът вземе решение да направи корекции;

●       Съответните правила за спортните залози важат за офертата с по-високи коефициенти, освен ако няма специално правило.

Дори и без Betway Boost може да залагате на високи коефициенти

Факт е, че промоцията Betway Boost е много добра и почти всички играчи биха се възползвали от завишените коефициенти в новия букмейкър за България. В интерес на истината, ставките на основните пазари на почти всички спортни събития в Бетуей са доста високи. Много от събитията няма да са включени в Betway Boost, но вие може да залагате на топ футболните първенства и други спортни събития на конкурентни ставки, които са над средното ниво. Бърза справка от залозите в мобилното приложение на Бетуей и предложенията на друг топ букмейкър у нас ни показа, че разлики в коефициентите почти не се откриват.

Все пак може да заключим, че завишените коефициенти на Betway са най-добрият вид залози за тези, които искат да спечелят малко повече от залозите си. Възползвайте се от офертите на Betway след регистрация, като британският букмейкър няма да ви разочарова.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички