Каква е тайната на стилната мъжка визия?


Каква е тайната на стилната мъжка визия?
Снимка: https://answear.com/

1672

Вероятно често сте се чудили защо една мъжка визия изглежда много по-стилна от друга, макар на пръв поглед да са изградени от едни и същи елементи. Съществуват някои малки трикове, които днес ще разкрием специално за вас и се надяваме, че след тях ще можете да се радвате на невероятни аутфит и излъчване, в каквато и ситуация да сте попаднали. Да започваме!

Важен ли е коланът за мъжкото облекло?

Има някои елементи в облеклото, чието присъствие не е забележимо, но пък отсъствието им веднага кара другите да се замислят какво липсва. Такъв аксесоар е мъжкият колан. Макар често да остава скрит под сакото, ризата или пуловера, той може да задържи панталона прилепнал към тялото по възможно най-удобния начин. Освен това, в една официална визия той има ключова роля, а съчетанието му с обувките и вратовръзката, например, ще допринесат още за това аутфита ви да изглежда максимално най-добре. Коланите могат да се окажат и доста неудобни, особено ако не сме ги закупили в подходящ размер. Ето защо, когато избирате колан, се съобразете не само с цвета му и вашите предпочитания, но и с неговата дължина, ако искате да се чувствате комфортно през целия ден. Ако все още не сте открили перфектния за вас колан, можете да го направите като разгледате колекцията в https://answear.bg/k/toy/aksesoari/kolani. Цените са повече от приемливи, имайки предвид факта, че всички артикули са произведени от водещи световни модни брандове. Те са славят с качеството на своите изработки, така че подобни предложения далеч не са за изпускане!

Коя е дрехата, превърнала се в символ на стил и елегантност?

Факт е, че съществува една мъжка дреха, която има възможността да подчертае всички онези извивки на тялото по един неповторим начин. Самото ѝ присъствие в аутфита, го прави много по-сексапилен и елегантен. Вероятно вече се сещате, че става въпрос за мъжката риза, а класическият бял вариант е сред най-купуваните дрехи на всички времена. Мъжките ризи са предпочитани, защото лесно могат да бъдат част както от една елегантна визия с официален костюм и лачени обувки, така и да бъдат част от един спортен аутфит в комбинация с удобни сникърси. Ако вие също обичате мъжки ризи, вероятно знаете, че още една никога не е излишна. Затова ви препоръчваме да освежите гардероба си с нещо ново.

Къде се крие ключът към стилен аутфит?

Най-голямата цел пред вас трябва да бъде доброто съчетание между отделните елементи във визията ви. Никога не смесвайте елегантно със спортно облекло, защото крайният резултат няма да бъде удовлетворяващ за вас по никакъв начин. Бъдете в синхрон с дрескода на определената ситуация, за да се чувствате максимално най-добре в своите дрехи!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички