Какви са ползите от прием на хранителна добавка Хайде?


Какви са ползите от прием на хранителна добавка Хайде?
Снимка: iStock/Guliver

3828

Доста разнообразни хранителни добавки за добро здраве се предлага в търговската мрежа. Както обаче е ясно човек не може да използва всичко онова, което би могло д осигури отличен имунитет. Разграничаването на продуктите и класифицирането им в разлики категории и приложение е в основата на това да могат потребителите да намерят онова ефективно за здравето си решение, което напълно да ги удовлетвори. Разбира се има такива, които са универсални. Пример, който всеки познава са витамините и минералите. Други като хайде хранителна добавка са продукти, които подпомагат работата на определени системи и органи в човешкото тяло. Тъй като напоследък станаха доста популярни кислородните терапии то днес ще ви разкажем как с помощта на Хайде можете да се радвате на отлична концентрация, балансирано психично и физическо здраве.

Приложение

Много важно за всеки индивид е да приложи онзи продукт под формата на хранителна добавка, от който с нуждае. Със сигурност и вашия лекар ви е споделил, че не бива такива препарати да се приемат безконтролно, тъй като увеличения прием на витамин Д, Ц, от комплекса Б както и някои минерали в големи количества могат да допринесат за сериозни здравословни проблеми.

Както и останалите хранителни добавки и Хайде е необходимо да се прилага при необходимост. продукта се характеризира със следните предимства:

  • Подпомага за усвояването на кислорода от клетките и тъканите;
  • Доказан е като мощен антиоксидант;
  • Намалява риска от образуването на тромбози;
  • Има антифиброзно действие;
  • Поддържа имунитета силен и стабилен;
  • Подобрява работата на сърдечно-съдовите органи.

Всяко живо същество се нуждае от кислород. Когато организма изпитва недостиг от получаването му то се забавя значително работата на важни органи. Ролята на хранителната добавка Хайде е фокусирана върху това да може да осигури наистина много добра ефективност при усвояването на кислорода.

Принцип на действие

Сигурно се питате как точно хранителната добавка с течен германий Хайде се нарежда сред продуктите, които могат да подобрят значително насищането на клетките с кислород. Всъщност тайната на продукта е в нейния състав. През 1967 година японския учен Кацухико Асаи успява да извлече чрез синтез от гъбата Рейши органичен германий. Най- впечатляваща се оказва способността на една молекула Ge-132 да пренесе 3 кислородни атома до тъканите и по този начин да осигури храна и енергия за клетките.

Особено приоритетен е принципа на действие на добавката. Именно благодарение на естествените съставки, които съдържа се постига огромен потенциал за организма да осигури активен имунен отговор. Показателни за ефективността от приема на Хайде са:

  • Повишаване количествата на естествените Т - клетки убийци;
  • Активира макрофагите;
  • Стимулира производството на гама- интерферон;П
  • овишава производството на IgM и IgG антител
  • Оказва влияние върху активността на Т - лимфоцитите.

Най-големия приоритет на продукта с течен германий е това, че за разлика от други имуностимулиращи добавки не предизвиква цитокинова буря, която в повечето случаи води до фатални резултати, посочват и от VideoCV

Продукт с натурален произход

Много от потребителите предпочитат да инвестират в такива хранителни добавки, които определено могат да подобрят здравето благодарение на естествения си състав. Основните Германиев сесквиоксид (Ge 132 Sesquioxide), (Ganoderma lucidum, P. Karst) екстракт от гъба Рейши и деминерализирана вода са показателни за безопасността на добавката.

Имайте предвид, че тук не се касае за лекарство, а за продукт, чиято роля е да спомогне работата на важни органи и системи. За да функционира тялото и да се справя с патогените, които витаят навсякъде около нас е логично да се потърси безопасно природно решение. И именно в лицето на продукта Хайде с течен германий сега можете да се възползвате от неговите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Продукта се усвоява лесно от организма, тъй като се предлага и в удобна за прием форма. Препоръчителната дозировка е 1 стик дневно.

За повече информация относно ползите от Хайде се свържете с вашия лекар или фармацевт.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички