Какво представляват слотовете с 40 печеливши линии


Какво представляват слотовете с 40 печеливши линии
Снимка: https://xn----7sbkofbbj4akz.xn--80asehdb/40-%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d0%b8-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%be/

2269

Първо е важно да разберете какво представляват печелившите линии. Печалбите на слот машините се извършват чрез линии, при които символите трябва да се подредят в определен модел на барабаните, за да спечелят. Обикновено няма правила, така че тя може да върви праволинейно, зигзагообразно или и по двата начина. Всичко зависи от креативността на доставчика. Във видео слотовете целта на играча е да събере поне три еднакви символа по печелившата линия. Печалбите се предоставят на играчите. Техният размер се определя от размера на залога и правилата на слот машината. Максималната печалба в основната игра може да бъде няколкостотин пъти по-голяма от залога Ви. Печелившите комбинации на активната линия обаче дават достъп до допълнителни функции. След това максималната печалба може да се умножи няколко пъти.

В слот машина с 40 печеливши линии има повече възможности печелившите символи да се появят на печелившите линии. Трябва да отбележим обаче, че общият залог също е значително по-висок, отколкото при слотовете с от 5 до 15 печеливши линии. Ако цикълът е неуспешен, играчът може бързо да изчерпи банковата си сметка. В резултат на това първо трябва да оцените финансовите си перспективи и рискове. RTP и дисперсията са два ключови показателя, които влияят на второто. Показателят RTP показва максималния размер на залога за продължителна игра. От друга страна, дисперсията може да Ви покаже колко често можете да очаквате печеливши комбинации. Слот машините с 40 линии могат да бъдат намерени по различни начини въз основа на тези критерии. Вземайте предвид RTP и дисперсията всеки път, когато искате да залагате. Таблицата с изплащанията предоставя описанията им.

Как да играя на слотове с 40 печеливши линии?

Слотовете с толкова много печеливши линии могат лесно да бъдат инсталирани на слотове с 5 барабана и 4 реда. Някои програмисти са овладели изкуството да поставят толкова много линии на особени решетки - като под формата на редове 3-4-5-4-3 например. Процесът на игра на слотове с 40 печеливши линии не е толкова различен от този на слотове с по-малко печеливши линии. Въпреки това някои игри имат специфични характеристики. Някои модели с 40 линии се състоят от 20 линии, но печалбите се изплащат и от двете страни. Двата начина е името на този механизъм за изплащане. Възможността за промяна на броя на активните линии е втора характеристика. В резултат на това можете да увеличите залога на линия. Ако играчът спечели, той ще получи по-големи печалби, отколкото при скромен залог. От друга страна, намалявате шансовете си за печалба, като намалявате броя на активните линии. Печеливша комбинация, която се падне на неактивна линия, води до загуба на печалбата за играча.

Бутонът "Линии" е винаги на разположение при моделите с програмируем брой линии. Можете да променяте броя на линиите, като използвате бутоните "+" и "-". Имайте предвид, че намаляването на волатилността намалява и броя на линиите. След това вземете решение за размера на залога. За залога се избира една линия. В резултат на това общият размер на залога ще се увеличи с коефициент 40 (или броя на активните линии). Най-вероятно това е единственият недостатък на всеки слот с линии. Докато при някои стратегии залогът е на завъртане, тук той е на линия. В резултат на това загубите могат да бъдат значителни.

Общи характеристики на слотовете с 40 печеливши линии

Всеки доставчик се стреми да изненада. Това е изгодно за всички страни. На някои разработчици им е необходимо по-малко време, за да създадат завладяващи и понякога уникални слотове. На други им е трудно да произведат дори един модел наведнъж. Какъвто и да е случаят, слотовете в казино 40 линии могат да имат подобен асортимент от допълнителни функции:

- Джакпотът или прогресивният джакпот е една от тях. Често може да се срещне при многолинейни слот машини. Потребителите имат шанса да спечелят значителна награда, която понякога може да бъде с невероятен размер.

- Мултипликатор. Едно от предимствата му е, че повишава печалбите. За разлика от видео слотовете обаче, които имат разнообразни печалби, множителят често е не по-голям от х3.

- По време на бонусния кръг разширяващият се символ има способността да се разширява по целия барабан, което значително увеличава печалбите.

- Игрите с високо ниво на волатилност обикновено имат повече подредени символи. Той може да се появи в бонусна игра с безплатни завъртания, или да заеме 2-5 символа на един барабан.

- Един от най-популярните аспекти на слотовете са бонусните кръгове. В резултат на това играта става по-печеливша и вълнуваща. Играчът увеличава шансовете си за печалба, като стартира бонусната игра.

Винаги играйте отговорно, когато играете слотове, дори тези с 40 печеливши линии. Отделете конкретна сума, която е позволено да похарчите по време на една игрална сесия, и се придържайте към нея. Изберете слот с най-малък шанс за загуба, като използвате тази информация заедно с анализ на параметрите на слота.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички