Класация на Betano App за най-големите спечелени залози в света


Класация на Betano App за най-големите спечелени залози в света
Снимка: betano

1983

Едни от най-атрактивните, а често и най-печеливши залози, предлагани от букмейкърите, са спортните. Доказаните оператори в бранша поддържат разнообразни пазари и предлагат всеки възможен спорт, на който може да поставите залог. Мобилното приложение за залози Betano app пусна своята класация за големите удари в спортните залози, която мотивира стотици хазартни фенове.Това са едни от най-големите спечелени залози в историята на спортните залагания по цял свят за всички времена към момен.

2,5 милиона долара за бъдещето на Канзас Сити Роялс

Повечето хора познават "Вегас Дейв" от неговите откровени изказвания и твърдения за рекорда му за залагания, но фактът е, че той наистина е спечелил някои големи залози. Според betano bg, този който наистина го постави на картата, беше, когато реши да заложи на Канзас Сити Роялс да спечели Световните серии при коефициент 30/1. Sportsbooks не иска да вземе всичките му пари, така че той ги разпредели в 15 различни казина и упоритата му работа се отплаща. В крайна сметка отбора спечели Световните серии и Вегас Дейв донесе у дома цели 2,5 милиона долара.

1,2 милиона долара за Тайгър Уудс

Тайгър Уудс е един от най-успешните голфъри на всички времена. Залагащият Джеймс Адучи имаше увереността да заложи цели 85 000 долара на него, за да спечели Мастърс през 2019 година в букмейкърите на William Hill с коефициент 14-1. Това се изплати и Адучи донесе у дома около 1,2 милиона долара. Това изплащане счупи рекорда на William Hill за най-голям изплатен бъдещ залог. На всичкото отгоре Адучи твърди, че това е първият му спортен залог изобщо.

800 000 долара за Супербоул на New England Patriots

Чарлз Баркли е широко известен с успеха си в своя спорт, но е популярен и със своите хазартни навици. Една от най-големите му победи дойде, когато той постави 500 000 долара на New England Patriots, за да спечели Super Bowl през 2002 година. Те бяха аутсайдери с 14 точки срещу Rams, но това не изплаши Баркли. След като Патриотс спечелиха същата година, Баркли си тръгна с 800 000 долара печалба. За съжаление, Баркли не постигна същия успех, когато заложи на друг Супербоул на Патриотс през 2016 година – този път залагайки на Соколите да спечелят и губи залога си от 100 000 долара.

560 000 долара за Супербоул на Балтимор Рейвънс

Голфърът Фил Микелсън също е известен като запален комарджия. Това беше вярно преди сезон 2000/2001 на НФЛ, когато Микелсън реши да заложи 20 000 долара на Балтимор Рейвънс, за да спечели Супербоул с коефициент 22-1. Рейвънс победи Ню Йорк Джайънтс и победата спечели на Микелсън 560 000 дилора. 

200 000 лири във Висшата лига на Лестър Сити

Спечелването на Висшата лига на Лестър Сити през 2015 г. беше една от най-големите победи в историята на спорта споделят експертите от Betano app. Преди да започне сезонът те бяха аутсайдери. Но техен фен на име Лий Хърбърт си опита късмета и това завърши като най-големия единичен футболен залог, печелен някога. Хърбърт направи залог от 100 лири и си тръгна с печалба от цели 200 000 лири. Не само залогът е впечатляващ, но и фактът, че Лестър Сити успя да победи и отстрани някои от най-големите отбори на Висшата лига Англия, е история само по себе си.

Спортните залози са едни от най-атрактивните, именно защото са непридвидими, а това стимулира играчите да опитват късмета си редовно. Не пропускайте да се възползвате от възможностите на betano mobile app за да участвате и вие за големи печалби. Тепърва предстоят големи спортни събития като Зимните Олимпийски игри 2022 в Токио, мачовете от Европейските клубни първенства и др. престижни спортни състезания на които може да изпитате късмета си.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички