Кои са най-поръчваните продукти от 4sales.bg


Кои са най-поръчваните продукти от 4sales.bg
Снимка: iStock

2726

Евтините и качествени технологични джаджи за дома и офиса са вече кът, поради рязкото поскъпване на различните видове артикули. В условия на ценова конкуренция оцеляват само добре оптимизираните бизнеси и тези, които са сключили изгодни договори с доставчиците. Онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg е един от тях и по-долу ще разберем с какво е полезен за клиентите си и кои са най-поръчваните продукти към момента?

Кои са 4sales и какво предлагат

Зад проекта 4sales стои българо-китайското дружество "ФАНГО - БГ" ЕООД, занимаващо се с директен внос на електронни и битови стоки от Китай за България. Фирмата е над 12 години на пазара, вече е с огромен обем от продадени продукти и непрекъснато разширяваща се продуктова гама. С нарастване популярността на бранда расте и годишният темп на продажбите, както и положителните потребителски мнения в мрежата.

Това е един от добре заредените онлайн магазини в България за китайски стоки. Продуктите в сайта са изключително евтини, тъй като пристигат директно от вносителя и са с гарантирано високо качество. В отделните каталози на магазина е достъпна широка продуктова гама, предлагаща артикули за професионалните и битови нужди.

Какви продукти са достъпни в сайта

Както вече беше споменато, 4sales е добре зареден и предлага стоки за разнообразие от различни потребителски нужди: за автомобила, дома и свободното време. Има на разположение качествени артикули и електронни джаджи от категориите техника, козметика, смарт и IT устройства. В раздела за детски принадлежности са налични десетки интерактивни и настолни игри, коли с дистанционно, картинги и разнообразие от конструктори.

Без значение дали става дума за коледната украса, оборудването на кухнята или гардероба, следенето на здравните показатели и оборудването на телефона с нужните аксесоари – тук има всичко необходимо.

Кои са най-предпочитаните стоки във 4sales

Трендовете на стоковите предпочитания се променят спрямо сезона на годината. Има и постоянен непроменен интерес към определени стоки. Сред тях са:

  • техника – технологичните предпочитания постоянно се увеличават с разширяването на продуктовата гама. Най-търсени са IT и смарт джаджите;
  • козметични продукти – красотата е нещо, което е желано от хората на всички възрасти и възможностите за разкрасяване не търпят ограничение;
  • дрехи и мода – отличният аутфит е гаранция за добро възприятие от околните и за представянето в най-добра светлина. Модните стоки винаги са предпочитани както през лятото, така и през зимата, есента и пролетта;
  • грижа за здравето – хората с отлично здраве са най-щастливи и грижата за него е от първостепенно значение по всяко време. Артикулите от категорията на 4sales са най-поръчваните и разглежданите до момента.

С какво още са полезни на клиентите си

Купувачите във 4sales могат да се възползват от пълна гаранционна поддръжка на всички продукти в сайта. Компанията разполага със специализиран сервиз за извършване на ремонтни дейности и осигурява пълно съдействие на клиента. Предлага се пазаруване на изплащане и изгодни лизингови схеми, даващи гъвкавост на клиента да избере подходящия според възможностите погасителен план.

Съществува възможност за поръчка с един клик, където се оставят трите имена и телефонен номер за връзка. Секунди след това сътрудник на компанията се свързва с клиента и се уточняват детайлите за доставка.

За хората обичащи изгодните намаления, от 4sales са предвидили категория с промоции, предлагаща избрани артикули от всички раздели в сайта на значително намалени цени. При намиране на търсените принадлежности, поръчките се извършват директно от потребителската кошница за максимално улеснение.

 

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80361
  • GBP
    1
    2.28258
  • JPY
    100
    1.15757
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички