Кои са важните неща при спортните залози - анализ на Nostrabet


Кои са важните неща при спортните залози - анализ на Nostrabet
Снимка: Архив

3015

Онлайн букмейкърите са широко разпространени в днешно време. Те предоставят много удобен начин за извършване на залози без значение къде се намираме. За всеки букмейкър е важно да има опции за залози на живо, да предлага високи коефициенти, както и функции като „Кеш-Аут“ и пряко предаване, с които потребителите да си помогнат в залагането. Всичко това предлага Bwin и ако вие влезете в линк за BWIN регистрация ще разберете какво трябва да предприемете, за да опитате да реализира евентуална печалба. Bwin е сред водещите букмейкърски сайтове както по света, така и в България, и е напълно лицензиран за страната. Брандът има доста голям набор от предложения, с които радва милионите си потребители, но всички опции са налични само и единствено след регистрация.

Какво е „Кеш-Аут“?

Това е една сравнително нова опция, която се предоставя основно от големите букмейкъри. Тя дава възможност на играчите да спрат активните си залози преди техния край.

По този начин може да подсигурявате залозите си винаги, когато мислите, че имате нужда от това. „Кеш-Аут“ е доста лесна за използване функция и може да ви бъде от голяма полза.

Ако, например, залогът ви е на път да се случи, но все още има време до края, сумата, която букмейкърът ще ви предложи за прекратяване на залога, ще бъде по-висока от заложената и по-малка от сумата, която бихте спечелили след края на мача, ако познаете неговото развитие.

При положение че мачът не се развива добре и ще загубите, сумата за затваряне на залога ще е по-малка от заложената от вас сума. Така ще приберете част от парите си и загубата няма да е толкова голяма. Имайте предвид, че не за всички пазари и събития функцията „Кеш-Аут“  е налична.

Какви са залозите на живо?

Онлайн букмейкърите дават една невероятна възможност на своите клиенти – залагане на живо. Вие може да залагате на много събития, които се провеждат в момента, и то, докато гледате мачовете.

Много онлайн букмейкъри предлагат пряко футболни срещи и точно в същото време вие може да ги гледате директно и да залагате на тях в раздел спортни залози.

Сред най-популярните залози на живо са тези за първи вкаран гол, за следващ гол, за времето, в което се отбелязва гола, за победител във всяко отделно полувреме и за краен победител. Предлагат се също залози за количество корнери и брой картони.

Защо да залагаме в Bwin?

Букмейкърската компания Bwin ви дава множество причини, заради които си заслужава да се регистрирате в сайта и да започнете да залагате. Компанията има дълга история зад гърба си, през която е натрупала много опит и е успяла да се утвърди на световния пазар.

Bwin е един от букмейкърите с най-добра платформа за спортни залози, която не само дава високи коефциенти, но предоставя на разположението на играчите и множество функции.

Не трябва да забравяме и офертите за bwin бонус без депозит, безплатни залози и бонуси при депозит в сметката. Към това обаче компанията прибавя солиден казино раздел, както и покер платформа за феновете на тази стратегическа игра.

Като цяло Bwin е един от най-доказаните букмейкъри и има с какво да ви впечатли. Bwin е гаранция за надеждност и качество на предлаганите услуги, така че не се колебайте да се възползвате от тях и си създайте акаунт, за да се впуснете в своето хазартно приключение.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички