Коя е по-добрата опция - да направите сами или за закупите готова маска за Хелоуин


Коя е по-добрата опция - да направите сами или за закупите готова маска за Хелоуин
Снимка: iStock / Guliver

2290

Като всеки празник и Хелоуин се характеризира с тематично облекло, храна и някои странности, които е трудно да разберем. Факт е, че от десетилетие и у нас все повече хора впечатлени от необичайните карнавални костюми и маски за хелоуин отбелязват по някакъв начин деня на Вси Светии. Най-яростните почитатели на страховития ритуал са децата. те не просто се забавляват, но могат да се потопят в тематиката на карнавала, носейки страховити облекла и прикривайки лицата си с оригинални маски. И ако в много католически страни, в които празника се чества именно с процеса на изработка на костюми и аксесоари то у нас мнозина предпочитат готовия вариант, тъй като пестят време, а и цените в магазините са доста приемливи.

Струва ли си направата на Хелоуин маска

Ако сте креативни и ви харесва да създавате различни неща със собствените си ръце навярно идеята за изработка на страховита маска ви допада. Възможности има най-разнообразни, а в редица видеоканали има представени стъпка по стъпка начини за да можете да направите най-добрата и впечатляваща такава. Интересни творби могат да се изработят от:

  • Картон, лепило и маркери за оцветяване;
  • Текстил;
  • Отпадъчни материали;
  • Пластелин;
  • Пластмаса и други.

Всичко онова, което може лесно да бъде обработено с малко креативност може да се превърне в страховита маска за лице, която да направите за Хелоуин. Можете и да добавите тематичен грим от сайта мигла по мигла. Основната цел на ръчно изработените маски е това, че биват създадени уникални шедьоври. В държави, където ритуала е на почит цяла година майстори на такива аксесоари работят усърдно за да представят своите уникални шедьоври в последната нощ на октомври, когато се обличат карнавалните костюми.

Но за изработката ще имате нужда не само от материали, но и достатъчно свободно време. Освен това креативността и уменията също са фактор, който би оказал влияние върху крайния резултат.

Карнавалните магазини – за бърз и неограничен достъп до всякакви маски

Карнавалните костюми и аксесоари за всякакви празници и събития са най-достъпни разбира се в търговските обекти. Когато имате желание да отбележите дадено тържество подобаващо и искате да акцентирате на външния си вид то определено онова, което би било приоритетно са именно представените продукти в обектите за маскарадни продукти.

Най-голямо разнообразие ще намерите в онлайн магазините. За максимално улеснение на клиентите предприемачите са се постарали да осигурят богат асортимент от тематични стоки, които да направят всеки празник незабравим. Може би ще останете приятно изненадани не само от това, че имате на фокус огромен избор, но също така и селектирани в отделни раздели продукти, които са обособени по тематика. Така, че ако искате да инвестирате в наистина добри маски за Хелоуин просто посещавате категорията, посветена на езическия ритуал и имате на разположение стотици идеи, от които да изберете онази, която считате за уникална.

Удобствата на сайтовете за продажба на карнавални продукти за Хелоуин се свързват с:

  • Асортимент от най-различни тематични стоки;
  • Конкурентни оферти;
  • Денонощен достъп до продуктите;
  • Професионално обслужване;
  • Бърза доставка.

Защо да губите време за изработка на маски в случай, че буквално един клик ви дели от това да се сдобиете с визията за Хелоуин, която желаете да постигнете.

Видове

Богатство от изобилие представят вниманието на клиентите си от MOVI.BG. Няма никакво съмнение, че когато търсите нещо уникално и удивително като маска за лице по определена тематика тук имате шанса да изберете невероятно атрактивни модели. Видовото разнообразие се класифицира по различни принципи, които се отнасят до:

  • Тематика;
  • За деца или възрастни;
  • Съобразно материалите на изработка;
  • Начин на поставяне – само за очи или за прикриване на цялото лице;
  • Стандартна или дизайнерска и т.нат.

Въпрос на усещане, виждане и интерес към отбелязването на ритуала е да се фокусирате върху онези тематични маскарадни продукти, които ще изберете. Водени от предпочитанията си сега сте облагодетелствани от възможността да празнувате в тона на традициите за Вси Светии.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички