Мъжки чанти за есента - Какво ще бъде модерно през 2022 г. ?


Мъжки чанти за есента - Какво ще бъде модерно през 2022 г. ?
Снимка: ccc.eu

2771

Съществува широко разпространено погрешно схващане, че мъжете не се водят по трендовете в модата. Ако обърнете малко повече внимание, ще забележите тенденциите в чантите, които мъжете са склонни да купуват и носят. Не пропускайте да прочетете цялата статия, за да разберете кои мъжки чанти ще бъдат модерни тази есен.

Класически  чанта за лаптоп: кои стилове са на мода през 2022?

Когато става въпрос за модни тенденции, този стил мъжка чанта винаги ще бъде класика и задължителна част от колекцията на хората, които работят с хибридно работно време или им се налагат чести командировки. На пазара ще откриете голямо разнообразие от стилове и модели, както от висококачествени и издръжливи материи. И тази година на мода са мъжките чанти в неутрални тъмни цветове- черно, тъмно сиво и кафяво, които идеално се съчетават с формалното облекло на господата.

Освен лаптопа си в тях можете да поберете всичко, което ви е необходимо за офиса или за един приятен ден, прекаран в срещи из града. Освен това голяма част от мъжките чанти, като например моделите на марките Lanetti, Gino Rossi Oscar Taylor и др., са изключително удобни за пътуване, тъй като има скрит отворен ръкав в задната си част. Това позволява да плъзнете чанта за лаптоп върху дръжката на куфара си на колелца и така пренасянето ѝ става по-лесно от всякога.

Мъжки кожени чанти – задължителният артикул на 2022

Ако диамантът е най-добрият приятел на дамите, то качествената кожена чанта трябва да бъде най-добрият приятел на господата. Ако искате да сте в крак с модните тенденции тази година, когато става дума за мъжките чанти, не забравяйте, че качеството е най-важното.

Независимо дали ще изберете мъжка чанта, която може да се носи на рамо или през цяло тяло, месинджър чанта или такава, която можете да носите през кръста, стилистите препоръчват да се насочите към тъмната цветова гама. По този начин най-лесно ще я комбинирате с Вашия личен стил, а и така ще сте сигурни, че избраната от Вас чанта никога няма да излезе от мода. Подобно на малката черна рокля, мъжката черна кожена чанта е вечен артикул и винаги ще бъде част от тенденциите. Това ще накара всички хора да Ви обръщат специално внимание, докато минавате покрай тях и наистина може да придаде на външния ви вид този допълнителен ефект, независимо къде отивате.

Малка или голяма мъжка чанта? Коя да изберем за есенния сезон?

Ако през изминалото лятото на мода бяха малките чанти през кръста (чието основно предназначение е да прибереш вътре пари, лична карта, шофьорска книжка, карта за метрото и др. основни документи, докато си на път или на екскурзия), то с идването на есента с пълна сила се завръщат средните и по-обемистите. Разбира се да не забравяме и мъжките чанти тип месинджър, в които освен офис документи и ежедневните неща, които са винаги с вас, можете да поберете и фитнес облеклото си за тренировката веднага след края на работния ден.

Всички модни находки, които са в крак с тенденциите на есенния сезон през 2022 год, могат да бъдат открити в търговките обекти и онлайн магазина на CCC. В тях ще откриете широк спектър от висококачествени чанти за мъже и за жени, както и многообразие от дамски, мъжки и детски обувки.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички