Nostrabet коментар: Как се поставят обективни букмейкър рейтинги?


Nostrabet коментар: Как се поставят обективни букмейкър рейтинги?
Снимка: iStock/Guliver

2391

Само за последната година бройката на лицензираните букмейкъри у нас се увеличи над два пъти. Така на родния пазар вече оперират 11 компании в този бранш, като четири от тях са чуждестранни, а седем - български. Това прави избора към кой от тях да се насочим доста труден. Поради тази причина има анализатори, които изготвят букмейкър рейтинги, а в Nostrabet са истински професионалисти в това отношение. Сайтът е тясно профилиран към изготвяне на ревюта за хазартните компании и поради тази причина можем спокойно да се доверим на анализа и оценката му за съществуващите бетинг марки у нас.

Всеки сайт се опитва да спечели битката за нови клиенти, като им предлага най-различни стимули за това. Някои наблягат на бонусите, други се стараят да предоставят по-високи коефициенти, трети пък правят нововъведения в опциите от рода на ранно изплащане, комбиниран залог и други. Важен фактор може също така да бъде обслужването на клиенти, високият кешаут, разновидността на разплащателните методи и т.н.

Критериите, по които се оценяват отделните оператори, са доста различни. Спрямо тях се формира и един общ рейтинг, с който букмейкърите се съпоставят. Разбира се, са взети предвид и коментари и оценки на истински потребители, които спомагат за обратната връзка. Има букита с висок рейтинг и такива с по-нисък. Това обаче не означава, че трябва да се спрем единствено на водещите в класацията. Даден сайт за залози може да има по-нисък рейтинг от останалите, защото му липсват едно или две качества, но въпреки това да е достатъчно надежден и доказан сред потребителите. Все пак, оценката трябва да е безпристрастна и базирана на предложенията, които букмейкърите имат за своите играчи. Дори даден бранд да не се представя добре в разнообразието от опции за залози например, той може да предлага най-високо ниво на поддръжка и високи коефициенти. Ако това е достатъчно за Вашите нужди за залози, спокойно може да се спрете точно на този букмейкър.

Едно от важните неща при избора ни на сайт за залози е дизайнът и лесно управляемото меню. С колкото по-малко клика можем да достигнем до избора на залога ни, толкова по-добре. Много важно за избора Ви на букмейкър е той да има лиценз за Вашата страна. Все пак има изискване за предоставяне на личните Ви данни, а когато компанията е одобрена от НАП, държавата гарантира за нея и съответно за Вашите пари. Друг важен фактор може да бъде и мобилната версия и апликациите за Android и iOS. Това е така, тъй като около 70 процента от интернет трафика минава именно през мобилните устройства за сметка на компютрите и лаптопите.

Също така компаниите, които предлагат повече събития за спортни залози, както и сектори като казино, виртуални спортове, електронни спортове и т.н., със сигурност печелят повече симпатии в сравнение с онези, които са по-ограничени откъм опции.

Доста от залагащите се питат как да разпознаят букмейкърите, които не заслужават тяхното доверие. Тук могат да се вземат предвид няколко критерия. Даден сайт трябва да бъде избегнат, ако за него има лоши мнения от играчи, съмнителни бонуси, непрофесионална поддръжка или пък подозрителни методи за разплащания.

Със сигурност, ако сте нов в хазартния сектор, можете спокойно да се обърнете към професионалистите от Nostrabet, които ще Ви насочат към най-добрия букмейкър за Вашите нужди.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички