Новият букмейкър Бетмаркет ще предлага бинго, залози на живо и електронни игри онлайн


Новият букмейкър Бетмаркет ще предлага бинго, залози на живо и електронни игри онлайн
Снимка: betmarket

3544

Може ли числото 13 да ни донесе късмет в новата платформа?

Може ли то да носи и шанс за нещо положително? Насочваме се към най-актуалната онлайн платформа в момента. В менюто на новия букмейкър Бетмаркет числото 13 може да е и вашето щастливо число. А вариантите именно то да донесе печалба не са малко.

Числото 13 е символът на лошия късмет, на предизвиканото нещастие, това е "късата клечка". Дали има истина в това или всичко е една голяма измислица, може би вече няма толкова голямо значение. То символизира "дяволската дузина", много хотели нямат 13-ти етаж, във Формула 1 няма пилот с №13, могат да се открият още ред примери за избягване на "лошата карма" на това най-обикновено число.

Игрите, в които това избягвано от мнозина число е замесено, не са малко. Основното развлечение, в което може да донесе късмет, е бингото. Както се казва, тази игра е визитната картичка на компанията, а в бетинг платформата тя е сериозно застъпена. Betmarket не просто включва в менюто си редица заглавия в тази насока, а участва в създаването на самите игри. Така е, при новия букмейкър не става дума само за използване на най-популярните слотове и видеоигри на водещите софтуерни провайдъри в български и световен мащаб. Поставя се акцент върху авторския продукт, който си проличава със своя неподражаем почерк, а освен по-различно гейминг изживяване може да донесе и примамливи печалби.

Самият бранд е нов в интернет среда, но иначе компанията зад Betmarket e част от хазартния бизнес повече от две десетилетия. Дотук дейността ѝ беше концентрирана изцяло във физически обекти, но ето че вече е направен и логичният преход към виртуалната среда. И при това положение идва логичният въпрос.

Какво освен бинго предлага Betmarket?

В най-актуалната платформа за онлайн залози ще намерим всичко, което очакваме да има в един бетинг сайт. Естествено, че операторът дава възможност да се правят прогнози на футболни мачове и други спортове. При това за някои събития в това меню условията и коефициентите са изключително изгодни. Няма как хазартните опции да се ограничат само до бингото, въпреки че то наистина е в центъра на вниманието. Ротативките могат да се открият и в наземните зали на компанията, те заемат основно място и в онлайн концепцията. Тепърва ще имаме възможност да разберем какво се крие зад понятието бинго слот. А в казиното на Betmarket ще имаме както електронни игри, така и залагания на живо на маси с истински крупиета на рулетка, блекджек, покер. Всичко, което очаква потребителят, присъства в най-новата платформа.

Но сигурно и досега се питате защо от самото начало се заиграхме така очевидно с числото 13. Ами причината е съвсем тривиална - Betmarket е 13-ия лицензиран букмейкър към настоящия момент на българския пазар. Нямаме предвид изобщо в историята на тази индустрия у нас, колкото и да е кратък летописът ѝ по отношение на залозите онлайн. Визираме единствено легалните към момента оператори на наша територия. От компанията очевидно не са суеверни и стъпват смело в тази вече доста конкурентна среда. А потребителите се надяват новата платформа да им донесе и нов късмет.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички