Предимството да закупим предна броня втора ръка


Предимството да закупим предна броня втора ръка
Снимка: Unplash.com

2873

Броните са онези пластмасови или метални елементи, които имате в предната и задната част на автомобила си. Тяхната функция, въпреки мнението на мнозина не е само и единствено декоративна. Всъщност, основната им задача е в случай на злополука да предпазят от нараняване жизненоважните компоненти от механиката на автомобила като двигателя, радиатора, задвижването и други.

Както и сами се досещате, злополуки се случват и без значение от силата на удара едни от първите компоненти на автомобила, които изискват смяна е тъкмо предната броня. Но една подобна подмяна е доста сериозна инвестиция, която не всеки може да си позволи. Затова все повече хора, на които им се налага да направят подобна покупка избират покупката на предна броня втора ръка.

Защо все повече собственици на автомобили купуват брони от магазини за употребявани авточасти?

Цената е повече от достъпна

Броните втора ръка, които се предлагат в магазините за употребявани авточасти са на цени, много по-достъпни в сравнение с цените на чисто новите брони. В този ред на мисли, спирайки се на покупката на предна броня втора ръка собствениците на автомобили правят един изключително разумен и интелигентен избор.

Качеството е отлично

Преди да предложат предните брони, с които разполагат, от специализираните магазини извършват много стриктна проверка на тяхното състояние и качество. Тази сериозна проверка и контрол дават увереност на потребителите, че предната броня втора ръка, която ще закупят ще е не само на добра и достъпна цена, но и с качество, което по нищо не се различава от качеството на чисто новите автомобилни брони.

Разнообразието е огромно

Магазините, които предлагат авточасти втора употреба предлагат широка гама от предни брони за почти всички марки и модели автомобили, тъй като работят в партньорство с голям брой доставчици и правят всеки ден ново зареждане. Така на практика е почти невъзможно да нямат в наличност предната броня втора ръка, от която клиентите им се нуждаят. А ако случайно наистина нямат в момента наличност, при запитване и заявка правят всичко възможно да открият и доставят бронята в най-кратки срокове.

Покупката е лесна и бърза

Водещите магазини за употребявани авточасти разполагат както с физически, така и с онлайн магазин, което улеснява изключително много търсенето и покупката на предните брони. Достатъчно е просто да се открие точния онлайн магазин, да се въведат критериите за търсене в търсачката му и щом предната броня бъде открита да се добави в кошницата. Доставката на направената покупка е бърза и до адрес, а на клиента са спестени не само пари, но и време и нерви в търсене на точната броня по физическите магазини.

И още нещо. Ако след доставката купувача иска да замени или върне бронята, то може да го направи без никакъв проблем, тъй като магазините предлагат подобна опция за определен период от време (обикновено всеки един закупен артикул може да бъде върнат или заменен в рамките на 14 дни от доставката).

Предлагат се основно ОЕМ брони

Едно от големите предимства на магазините за употребявани авточасти е, че над 95 - 97% от артикулите, които предлагат са ОЕМ. Пазарувайки предни брони от подобни магазини потребителите могат да бъдат напълно спокойни, че купуват оригинални брони за своя автомобил.

Има и промоции

Вече няколко пъти споменахме, че броните втора употреба могат да бъдат закупени на много прилични цени от магазините за авточасти втора употреба. Но това не е всичко. Голяма част от онлайн магазините предлагат и части (в това число и предни брони) на промоция, което още повече намалява цената на продукта. Само трябва да се следи кои части в момента са на промоция и щом се “появи” предна броня втора ръка, която да е подходяща за марката и модела автомобил да се закупи на още по-ниска цена.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички