Превърнете дома си в произведение на изкуството с красиви трапезни столове и дивани


Превърнете дома си в произведение на изкуството с красиви трапезни столове и дивани
Снимка: www.vidaxl.bg

4153

Къде почивате най-често у дома? Диваните и трапезните столове са сред най-използваните мебели. Ето защо, когато ги избирате, добре е да подберете модели, които са удобни, здрави и подхождат и хармонират с цялостния стил на дома.

Какви трапезни столове да подберете?

Те преди всичко трябва да съчетават в едно висока естетика и комфорт. Трябва да отиват на помещението, на трапезната маса, да отговарят на вашето разбиране за стил. Да превръщат трапезарията в притегателно пространство - сърцето на дома, което събира семейството и приятелите заедно.

Моделите трапезни столове, от които можете да избирате на vidaXL, са изключително разнообразни. Ако предпочитате класически решения в стилистиката на красивите виенски столове с прекрасни извивки, предложенията са много, в бяло, черно, от мангово дърво и други. Моделите от каучуково дърво с елегантен класически дизайн подхождат на различни по-рустикални трапезарии.

Многобройни модели вдъхновени от най-популярните дизайнерски столове канят да си ги познаете и да ги добавите в дома си - облечени в изкуствена или естествена кожа, във всякакви разцветки - от стилен коняк до искрящо бяло или елегантно черно, във футуристични или класически дизайни те обхващат цяла вселена стилове, за да може всеки да открие своите най-подходящи решения.

Сред предложенията има и модели тапицирани с различни платове и разкошно кадифе, които от един поглед обещават комфорт и лукс. Плетени модели, модерни и класически трапезни столове, сгъваеми модели, въртящи се модерни дизайни с регулация във височина; дърво, метал, кожа, платове, естествени материали си дават среща във всякакви трапезни столове, постижение на естетическата мисъл на създатели на обзавеждане от цял свят.

Негово величество диванът

Той е царят на дневната зона. На него посядате да изпиете кафето си. От него, гледате телевизия и филми. Каните гости на сладки приказки в лежерни следобеди. Ето защо, изборът на дивани е също много важен. Мека мебел в различни конфигурации с дивани, кресла, табуретки ще откриете също на vidaXL. Приставени са както много модерни и елегантни модели, при които елегантна кадифена мебел с дървена основа изглежда като истинско произведение на изкуството, така и класически класни модели като Честърфийлд, който никога няма да излезе от мода и внася усещане за лукс и уют. От малки канапета, до големи Г-образни и П-образни модели дивани, можете да избирате между всякакви разцветки, дизайни, размери, композиции. Налични са и много красиви плетени мебели от естествени материали като ратан, с които можете да оформите кътове за почивка със средиземноморско излъчване. Разтегаеми, с място за съхранение, с класически линии или футуристични форми и смели цветове, всички дивани на vidaXL ви дават опция за богат избор, сред които да откриете своя мечтан диван.

Човек не обзавежда своя дом всяка година. Ето защо, изборът на трапезни столове и дивани е толкова важен. Не правете компромиси с качество и стил. Открийте мечтаното обзавеждане на vidaXL и го направете част от своя дом. Живейте стилно, според собствените си правила и разбирания.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички