Регистрация в Sesame - За и Против


Регистрация в Sesame - За и Против
Снимка: Pixabay

1789

През пролетта на изминалата година имаше преразпределение на силите на българския пазар в казино индустрията, тъй като в конкурент на вече съществуващите брандове се превърна и Sesame.bg. Тази компания успешно развива и управлява наземни казина в цялата страна, но започна да навлиза с първи стъпки и в онлайн пространството, където се измести по-голямата част от потреблението с развиването на технологиите в световен мащаб. За да можете обаче да играете там, ви е необходима регистрация, която, следвайки тези стъпки - https://efirbet.com/registraciq-na-smetka-v-sesame/, може да си създадете бързо и лесно. В следващите редове ще се опитаме да ви разкажем какви положителни черти и евентуално какви отрицателни такива може да има този процес, а ако не сте убедени дали да си направите профил, можете да прочетете ревюто на професионалистите от Ефирбет.

Кое прави впечатление, когато посетим сайта на Sesame с цел да се регистрираме?

Едно от първите неща, които се набиват в очите ни е това колко лесна е ориентацията в сайта. Платформата е чудесно планирана и организира и безпроблемно можем да открием бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл на основната страница на Sesame.bg. Самият процес се помещава в две стъпки: в първата трябва да си създадем потребителско име и парола (която да повторим), да посочим имейл адрес, телефонен номер, гражданство и валута, в която ще играем. Когато попълните всички необходими данни от първата стъпка идва ред на по-детайлните лични данни като ЕГН, дата на раждане, адрес и т.н. Добро впечатление прави разделението на двете стъпки, като в първата са поместени основните данни, а след това се отделя повече внимание на персоналните такива.

Следващата стъпка, която Sesame ще поиска от нас е потвърждение на профила, като и този процес е улеснен максимално от страна на компанията. Вариантите са два или чрез код, който ще получим на телефонния номер, който сме посочили, или чрез линк в електронната ни поща. Това е предпазна мярка, за да са сигурни хората в сайта, че става дума за реално лице, така че ето колко важно е да посочите истинските си данни. Когато завършите процеса на потвърждаване можете да се възползвате и от предлагания бонус за нови клиенти на Sesame.bg. Това е още един от плюсовете на платформата.

Можем ли да си направим регистрация от телефон или таблет?

Предвид технологичната ера, в която живеем би било истински крах за реномето на всяка компания, която не предлага пълния набор от услугите си на мобилна платформа. За щастие Sesame.bg са се справили отлично с разработката на варианти за работа на телефон или таблет и няма да бъдете изобщо ограничени, нито затруднени да се регистрирате по този начин, ако го предпочитате. Освен това няма никаква разлика в данните, които са необходими за създаването на вашия профил.

Няма смисъл от излишни притеснения по отношение на личната информация, която сме предоставили на Sesame.bg, тъй като компанията притежава лиценз, издаден от националната агенция по приходите и е напълно законна в България. Ако сте решили да играете във физическите казина или в онлайн платформите на Sesame, ще срещнете много плюсове. Затова ви желаем успех. Отнасяйте се със средствата си с уважение, хазартът не е средство за изкарване на пари, а е за забавление.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички