Течна хидроизолация - защо е полезна и с какво може да ни помогне


Течна хидроизолация - защо е полезна и с какво може да ни помогне
Снимка: Pixabay

2520

Течната хидроизолация е един изключително търсен през последните няколко години продукт, който съчетава много атрактивна цена и високо ниво на ефективност. Това е продукт от ново поколение и е резултат от постиженията на учени от Дания.

Хубавото при него е, че може да се използва при изключително голямо разнообразие от различни обстоятелства, в това число при ремонта на бани, кухни, мокри помещения, остъклени и неостъклени тераси, гаражи, стълбища на жилищни кооперации и къде ли още не.

Импрегниращата хидроизолация ARD (вижте на Ard.bg) може без проблем да се нанася върху различни покрития, в това число може много лесно да се използва и върху бетонна основа.

Главната задача на този продукт е след като се нанесе плътно върху повърхността (например нанасяне на хидроизолация на покрив) да покрие и запуши всички пори и пукнатини, с което да възпрепятства проникването на каквато и да било влага в дълбочина.

Той дава защита от най-високо ниво, което едва ли е изненада за продукт, който е произведен в Дания. След като проникне в дълбочина в порите на повърхността, той я прави неуязвима за вода и други течности.

Предпазва не само от вода

ARD осигурява надеждна защита от вода, но този вид течна хидроизолация от последно поколение се справя също толкова добре и със защитата и изолацията от редица други течни вещества.

ARD може да защити повърхността например от киселини и основи, което го прави изключително добър избор за работни помещения, където се използват подобни продукти.

Освен това, той е устойчив на мазнини прави продукта идеален за места, на които се готви. Сигурно ви се е случвало да имате затруднения с измазването на стените около кухненската печка, които се наслояват с мазнина. 

Прави повърхностите по устойчиви

Едно от предимствата на ARD е това, че осигурява изключително високо ниво на защита и от силното въздействие на така наречените UV лъчи, а този тип лъчи, както е известно, може да окаже състаряващо и амортизиращо въздействие върху всякакви повърхности.

За да се възползвате от предимствата на ARD в този случай, след инсталиране на изолационните материали, можете да нанесете отгоре слой ARD. Този слой то датската течна хидроизолация ще забави стареенето на изолационните материали, дори и ако слънцето напича там цял ден.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички