Три възможности за обзавеждане на функционална кухня


Три възможности за обзавеждане на функционална кухня
Снимка: iStock

5145

Тенденциите при обзавеждането на кухни в съвременен вариант се насочва към търсене на функционални решение. Може би ви е направило впечатление, че съвременната домакиня не държи на количеството шкафове и уреди, а само на онези, които имат реална използваемост. Затова и предложенията в каталога за кухни – https://mebelilenistyle.com ще откриете минималистични модели, чиято цел е не да запълнят стаята, а да я направят оптимално комфортна и удобна. Въпреки минимализма не се наблюдава статичното при моделите, а напротив. Все по-иновативни и разчупени са идейните проекти, от които всеки желаещ да поднови мебелировката в зоната за готвене може да го направи. Три вида кухни ще представим в публикацията като мисията ни е свързана с това да се проектира работна зона, която да гарантира оптималното ви удобство при разностранни домакински занимания.

Модулни системи – първи по продажби в търговските обекти

Последните петнадесет години производителите сякаш рязко се ориентираха към това да ни покажат, че действително има много голямо значение от типа на използваното обзавеждане. Системите от модули са концепция, която определено позволява да бъдат постигнати много добри резултати и ефективност спрямо организацията на площта. Клиента е доволен от такава конфигурация, тъй като сам съчетава детайлите според личното си виждане за удобство.

Това, че са първи по продажби е показателно, защото дефинира мебелировката като:

- Лесна за интегриране в пространството;

- Функционална;

- Иновативна;

- Съобразено с персоналните критерии на домакинството;

- Цената е сравнително изгодна.

Разликата с останалите видове кухни е в това, че тук клиента има много голяма свобода и един модел модулна система може да изглежда по безброй различни начини в зависимост от направената от потребителя подредба на елементите. А това със сигурност е привлекателно, защото не се ограничавате в конкретни стереотипи и единични възможности.

Универсални варианти за обзавеждане на кухни

Срещат се в категориите с такъв тип обзавеждане като готови решения. Това означава, че са изработени по матрица и шаблон. Те са предназначени за цялостно и конкретно организиране на пространството така, че да може да се осигури една приятна среда, чието обзавеждане и оформление няма да ви струва прекалено скъпо.

Ако ви устрой варианта да влезете в определени готови рамки то това може да се окаже една интересна перспектива за обзавеждане, с която целта за функционално обзаведена кухня би била изпълнима. Сред ключовите ползи от такъв тип инвестиция са:

- Разполагате с шаблон, който директно може да бъде монтиран в зоната за готвене;

- Цената, която се оферира е сред най-евтините и това се харесва на клиентите;

- Моделите разполагат с необходимите основни компоненти, което осигурява голяма доза практичност и удобство;

- Акцентира се на минималистичността, а тя е наистина е важна при организиране на пространството при кухненски боксове и малки зони, част от всекидневната.

В случай, че не сте прекалено взискателни то именно това са моделите, които напълно биха ви допаднали не само поради изгодните оферти, но и спрямо изложените до тук перспективни качества.

Поръчкова кухня – мечтата на съвременната домакиня

Не е малък процента на потребителите, които залагат на мебели по поръчка. Понякога това се оказва единствената възможност, тъй като пространството е специфично, а архитектурата му неспособна да приеме възможности като готови или модулни системи за обзавеждане. Тогава на помощ идват дизайнерите на персонални проекти, които на база квадратура, форма и изискване на клиента разработват идейни възможности, от които да изберете тази, която най-много ви допада.

Всичко това звучи много хубаво, но имайте предвид, че това са кухни, които са:

- По-скъпи от това, което се предлага в това вариант;

- Изискват време за проектиране, одобрение, изработка;

- Монтажа е задължително да се направи от професионалист;

- При проблем и нужда от поддръжка се налага да потърсите производителя.

Колкото положителен ефект да има това да си поръчате кухненската мебелировка то толкова са и негативите, в следствие на това ви решение.

Съвет: Поставете на масата своите цели, очаквания и бюджет за да можете да изберете такъв модел кухня, който напълно да отговори на потребностите ви!

Статията е изготвена съвместно с информационият сайт bgreklama.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички