Вземете най-евтиния Windows 11 с до 50% отстъпка


Вземете най-евтиния Windows 11 с до 50% отстъпка
Снимка: Keysfan.com

10619

Атрактивни цени на софтуерни ключове от Keysfan

Microsoft вече пусна Windows 11 като безплатна надстройка за потребителите на Windows 10. Компанията ще ви уведоми, когато е налична актуализацията до новата версия на Windows. Можете и сами да кликнете на Start>Settings>Update and Security>Windows Update в долния ляв ъгъл на десктопа, за да проверите дали файлът за ъпгрейд е готов. Microsoft определя приоритета за актуализиране до Windows 11 въз основа на фактори като хардуерни спецификации на компютъра, показатели за надеждност и възраст на устройството.

Ако хардуерните спецификации на вашия компютър не отговарят на минималните изисквания на Windows 11 или искате да изпробвате Windows 11 незабавно, ето един добър шанс да го получите евтино в момента. Цената на новите ключове за Windows 11 в Keysfan.com е само EUR 17,28. Можете също така да вземете първо по-евтиния Windows 10 за EUR7,4 от Keysfan.com и да изчакате известието за безплатен ъпгрейд.

50% ОТСТЪПКА за Windows 11 и други Windows продукти с купон: BKF50

60% ОТСТЪПКА за Office продукти с купон: BKF60

Keysfan.com ви предлага безопасен и икономичен начин да снабдите новия си компютър с оригинален софтуер или да направите ъпгрейд на компютри, които работят с по-стари, прекратени версии на Windows. Пазаруването в Keysfan.com е изключително лесно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се налага да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и обширна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: Support@Keysfan.com

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички