Заслужава ли си да вземем кола под наем в Бургас?


Заслужава ли си да вземем кола под наем в Бургас?
Снимка: greenrentacar.bg

347

Определено Бургас е едно от любимите ни местенца край Южното Черноморие. Градът е важен културен, туристически и промишлен център. Той разполага с натоварено летище през летния сезон, както и с най-голямото морско пристанище в страната.

Бургас омайва посетителите си с плажа, който се простира основно около зелената и приветлива морска градина. Пясъкът е в графитен цвят, поради високото съдържание на магнетит, а водата е чудесна за плуване. Следващото ни любимо място е старият град и центъра. Там има голяма пешеходна зона с фонтани и исторически сгради, разположени по калдъръмените улици.

От всичко, най-много ни допада, фактът че градът е само на няколко километра от други морски дестинации, подходящи за отдих и забавление. Точно поради тази причина си заслужава да вземем кола под наем, за да може да се потопим, освен в чара на Бургас, но и в градовете, които са в близост до него.

Колата под наем ще ни отвори много възможности за посещение на нови места. Тази услуга ни дава възможност да караме автомобили, които са по-различни от личните ни. Може да наемем луксозни спортни коли, SUV 4x4 джипове с хибридни двигатели и още много други! Също така, ако сме по-голяма група хора, може да наемем бус за трансфер до желаната от нас дестинация. А най-хубавото е, че може да вземем кола под наем онлайн, и то на бюджетни цени.

Ето, които са петте ключови места, около любимия ни морски град, които може да посетим, когато не сме ограничени от към транспорт и се възползваме от услугата кола под наем.

коли под наем Бургас

  • Поморие – само на 15 минути с кола от Бургас, Поморие е мечтана дестинация за тези, които се нуждаят от нещо повече от пясъчни плажове и солена вода за лятната си почивка. Лечебна кал, впечатляваща антична гробница и малък квартал с исторически дървени къщи са сред нещата, които го правят наистина специално място.
  • Слънчев бряг - едва на 30 километра с кола под наем от Бургас, Слънчев бряг е една от столиците на партитата в Европа, където през юли и август посетителите се срещат с клубове и барове, пълни с купонджии. Това е една от онези шумни дестинации в България, която привлича младите и им осигурява всичко, което биха могли да поискат за една изпълнена с приключения почивка.
  • Несебър - историческа община, която е едва на 30 минути с кола под наем от Бургас и има страхотни забележителности. Посещението в Несебър ще ни омагьоса със своя причудлив стар град, увенчан с църквата "Христос Пантократор" от 14-и век, както и със своите кипри улички.
  • Созопол - малкият град се намира на 35 км южно от Бургас . Той е един от най-красивите старинни крайморски градове в България. В него ни очакват, тесни калдъръмени улички, стари дървени къщи, красиви плажове и историческа атмосфера.
  • Приморско - град и морски курорт в Югоизточна България, само на 40 минути от Бургас. В близост до града текат реките Ропотамо и Дяволска река, където може да вземем под наем и водно колело или каяк. Наблизо се намират и природният резерват Ропотамо и резерватът Змийски остров.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.81162
  • GBP
    1
    2.27467
  • JPY
    100
    1.15805
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички