Меган Маркъл създаде 30 работни места, като просто обу определен чифт дънки

Меган Маркъл създаде 30 работни места, като просто обу определен чифт дънки
Източник: Getty Images/Guliver

Не е тайна, че каквото и дреха да облече Меган Маркъл, тя веднага се разпродава. Модните брандове наричат това "ефект Меган", а една определена марка успява да се възползва доста добре от него.

Става дума за производителя на дънки Outland Denim, чийто модели Меган носи два пъти по време на посещението ѝ с принц Хари в Австралия (на водещата снимка е един от случаи). От компанията обявиха, че след това интересът към тях е нараснал толкова много, че ще отворят нови работни места за шивачки във фабриката си в Камбоджа.

"Благодарение на избора на херцогинята на деним, ще можем да наемем още 15 до 30 шивачки в завода ни в Камбоджа през следващите седмици. Процесът по търсене на кадри вече започна", написаха от Outland Denim в Twitter.

Вероятно Меган е избрала тази марка заради социалната ѝ ангажираност. Outland Denim се стреми да предостави добри условия за труд на жените в азиатската страна и наема работнички, които са били жертви на трафик на хора или живеят в крайна бедност.

По време на посещението си в Австралия Меган облече и еко дрехи, направени от рециклирани материали, например обувки, изработени от стари бутилки за вода, и лятна рокля на Reformation (на снимката долу).

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.