Разкриха точно колко богат е Ед Шийрън

Разкриха точно колко богат е Ед Шийрън
Източник: Getty Images/Guliver

От 2018 г. са изминали само два месеца, а тя вече е доста успешна за британския певец Ед Шийрън - той бе обявен за изпълнителя с най-много продадени албуми за предходната година, сгоди се за приятелката си и вече подготвя следващите концерти от мащабното си турне.

Ед е сред най-актуалните и обичани звезди на музикалната сцена в момента. Успехът му е още по-впечатляващ предвид факта, че за известен период от живота си той дори е бил бездомен.

Има три издадени албума, като и трите са чупили рекордни по продажби. Печелил е и няколко награди "Грами".

Основателят на Snapchat Еван Шпигел получава шокиращо висока заплата

Заплатите на големите имена в технологичната индустрия винаги са били обект на интерес. Последните данни за компани...

Какво му е донесло всичко това? Освен славата и любовта на феновете - и сумата от 85 млн. долара. Според сайта Celebrity Net Worth именно на толкова се равнява богатството на Шийрън.

В класацията на Forbes за най-добре платените знаменитости британецът се нарежда на 71-о място от общо 100. Но няма защо да го съжалявате за задната му позиция - само през 2017 г. той е спечелил 37 млн. долара от продажбите и стриймовете на албума си Divide.

За разлика от други знаменитости, Шийрън не разчита на рекламни договори и странични начинания, за да изкарва пари. Почти изцяло състоянието му идва от неговата музика - продажби на албуми, концерти, излъчвания на песни и клипове и т.н. Той прави и доста успешни дуети с други популярни изпълнители, например Тейлър Суифт и Еминем, което също допринася за набъбването на сметките му.

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.