ДЗИ с кампания за Черен петък 13-и май


ДЗИ с кампания за Черен петък 13-и май
Снимка: ДЗИ

8539

Поредицата от кампании на петък 13-и, в рамките на които ДЗИ предоставя отстъпка на избрани застраховки за своите клиенти, продължава и през тази година с „Бай, бай на Петък 13-и“. За предстоящия петък 13-и през месец май ДЗИ стартира традиционна кампания, която да припомни на потребителите, че най-добрата застраховка срещу лошия късмет е самата застраховка.

Този петък 13-и ДЗИ предоставя възможност на своите клиенти да се възползват от 30% отстъпка от цената на застраховка при злополука „Закрила“ в офиси на ДЗИ, ОББ, чрез брокер или агент. Освен това с регистрация на www.baibai13.com в периода 03-12.05.2022 г. желаещите да сключат застраховка „Закрила“ от ДЗИ могат да запазят своята отстъпка с индивидуален код, да се включат в томбола за ТОП колона Klipsch и да се възползват от намалението до края на месеца.

При успешна регистрация на www.baibai13.com потребителите получават имейл от info@baibai13.com, в който се съдържа индивидуалният код за промоционална отстъпка. При представяне на кода за отстъпка във всеки един канал за продажба на ДЗИ - офиси на ДЗИ, клонове на ОББ, брокери или агенти, клиентите, които отговарят на условията на инициативата, могат да сключат с отстъпка от 30% застраховка „Закрила“. Кодът за отстъпката е валиден за периода след Петък 13-и май до края на месеца. Повече информация за механиката и общите условия на кампанията „Бай, бай на Петък 13-и“ от ДЗИ можете да прочетете тук.

Индивидуална застраховка при злополука „Закрила“ е доброволна застраховка, предназначена за физически лица и осигурява защита срещу събития в резултат на инцидент или болест, които могат да имат неблагоприятно въздействие върху живота и здравето на човека. Някои от основните покрития, които включва пакет „Закрила“ са: временна неработоспособност вследствие на злополука; инвалидност над 50% вследствие на злополука; счупени кости и изгаряния и др.

Това е петата кампания на ДЗИ за Черен петък 13-и, с която ДЗИ отпраща лошия късмет, давайки възможност за сключване на застраховка на ексклузивни цени. Кампаниите са сред най-коментираните и награждаваните през последните години в България. Наскоро миналогодишната тематична кампания беше отличена с 2 от общо 5 златни приза в 19 категории от дигиталните награди IAB MIXX Awards.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички