Global Finance: ОББ е най-добра банка за търговско финансиране в България


Global Finance: ОББ е най-добра банка за търговско финансиране в България
Снимка: ОББ

1893

Престижното международно финансово издание Global Finance отличи ОББ като най-добра банка в търговското финансиране в България. Наградата е пета поредна за ОББ. Годишните награди World’s Best Trade Finance Providers 2022 на Global Finance отличават най-добрите банки в областта на търговското финансиране от 102 страни в целия свят. Освен най-добра банка в търговското финансиране в България, дъщерните банки на КВС Груп получиха приза и за съответните страни в Чехия, Словакия и Унгария.

Наградата от страна на ОББ по време на специална церемония, която се проведе в Лондон в края на януари, получи Лъчезар Бозаджиев, ръководител звено „Търговско финансиране“. Отличието му бе връчено лично от изпълнителния директор на сп. Global Finance Ричард Сколц.

Класацията на Global Finance се съставя от авторитетния редакторски борд на изданието. Сред критериите за избор на победителите са обем на трансакциите, обхват на глобалното покритие, доходност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, иновации и др. Вземат се предвид и субективните критерии като мнението на анализатори, рейтингови агенции, корпоративни мениджъри, технологични експерти, клиенти и контрагенти от индустрията.

Списание Global Finance е основано през 1987 г. със седалище в Ню Йорк и има над 50 000 абоната и читатели в 191 страни. Аудиторията на Global Finance включва висши корпоративни и финансови служители, отговорни за вземане на инвестиционни и стратегически решения в мултинационални дружества и финансови институции. В продължение на 34 години списанието избира лидерите сред банките и други доставчици на финансови услуги.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички

Най-четени новини


виж всички