Как бързите кредити могат да помогнат при неочаквани разходи


Как бързите кредити могат да помогнат при неочаквани разходи
Снимка: iStock

308

Правилното финансово планиране включва в себе си няколко компонента - анализ на приходите, разпределение на разходите и поддържане на достатъчно голям авариен фонд, с който да се покрият неочаквани разходи, смятат от Smile Credit.

Проблемите с парите настъпват тогава, когато аварийният фонд не е достатъчно голям, за да посрещне съответна нужда или наскоро е бил вече използван. В тези специфични случаи на разположение са бързите кредити като финансов инструмент за спешна помощ.

Как да ги използвате правилно, разказваме по-долу:

В кои случаи се теглят бързи кредити онлайн

Човек има нужда от спешен достъп до пари в няколко определени ситуации - когато внезапно се наложи да се погрижи за здравето си, когато се случи авария у дома, която не търпи отлагане и когато настъпи момент за плащане, а приходите още не са пристигнали в сметката.

В тези случаи най-бързият начин за достъп до средства е човек да кандидатства за бързи кредити онлайн. Системата на Смайл кредит например е така разработена, че при липса на утежнения като лошо ЦКР, одобрението може да стане за по-малко от минута, а до няколко часа парите да са по сметкта на кредитоскателя.

Плюсове на бързи кредити онлайн

По-горе вече бяха споменати основните предимства на този най-бърз начин за намиране на средства, но нека обобщим.

При кандидатстване за бързи кредити онлайн одобрението става почти светкавично, сметката ви се захранва с пари в същия ден, ако е работен и нужните документи са сведени до минимум.

Какви са условията за безпроблемно отпускане на бързи заеми от Smile Credit

За да се възползва човек от предимствата на бързи кредити онлайн, е добре да бъде с безупречно кредитно досие (добро ЦКР), над 18 години, с платени осигуровки и на трудов договор. В този случай одобрението става наистина за няколко минути и в рамките на работния ден човек може да използва парите, от които има нужда, съобщават от Smile Credit.

Добри практики при теглене на бързи кредити онлайн

За да протече безпроблемно целият процес по кандидатстване, усвояване и връщане на кредита, е добре да имате предвид следните моменти:

●      Нека вноската по кредита да не надвишава 30% от дохода ви за месеца

●      Теглете бърз кредит онлайн за конкретна нужда и точна сума

●      Връщайте вноските винаги навреме, а в случай на затруднение потърсете веднага SmileCredit, за да обсъдите заедно възможностите за разсрочване на главницата. Така няма да навредите на кредитния си рейтинг и ще имате бърз достъп до пари и в бъдеще, ако се наложи.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички