Коя е най-предпочитаната облачна ERP система в света?


Коя е най-предпочитаната облачна ERP система в света?
Снимка: www.balkanservices.com

2966

Облачните решения се превърнаха в основен приоритет за световните вендори на ERP софтуер и инвестициите в този подсегмент са огромни.

В последните години облачните ERP системи се наложиха като стандарт и на българския пазар, предпочитани от мениджмънта заради своята скалируемост, бързина на внедряване, висока сигурност, по-достъпна цена и независимост по отношение на IT инфраструктурата.

С над 31 000 компании в повече от 200 страни, които ползват Oracle NetSuite, това е най-предпочитаната в световен мащаб облачна ERP система.   

NetSuite ERP е облачно решение за цялостно управление на бизнеса, което повишава ефективността на организациите чрез автоматизиране на ключови процеси и осигуряване на пълна видимост и проследимост в реално време на оперативното и финансовото представяне.

ERP системата позволява на компаниите бърз и лесен достъп до систематизирани в една система актуални данни, контрол и ефективно управление от едно място на счетоводство, клиенти, поръчки, наличности, производство, доставки, складови операции и др.

С Oracle NetSuite управляват дейността си както организации, опериращи в рамките на дадена страна, така и международни компании с представителства в различни държави. ERP решението поддържа над 27 езика и 190 валути, което улеснява управлението на глобален бизнес.

Облачната ERP система е достъпна през браузър от всяка точка на света, по всяко време и от всяко устройство. Решението не изисква допълнителни разходи за IT инфраструктура, актуализира се автоматично два пъти годишно и потребителите винаги работят с последна версия на решението. 

Balkan Services е официален партньор на Oracle NetSuite с право да реализира проекти на територията на България, Румъния, Сърбия, Северна Македония, Гърция и Турция.

Компанията е разработила и предлага български, сръбски, румънски и македонски локализационни пакети за NetSuite ERP, които гарантират пълно съответствие с местните  законодателства и счетоводни изисквания.

От близо 2 десетилетия консултантската IT компания Balkan Services внедрява софтуер за управление на бизнеса от типа ERP, включително облачни решения, като има завършени успешно над 140 ERP проекта за средни и големи компании в България и чужбина. Консултантите й разполагат с експертни познания за бизнеса, технологиите и действащото законодателство.

*Изображенията илюстрират примерни дашборди в NetSuite ERP

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички

Най-четени новини


виж всички