ОББ организира официална церемония по награждаване на търговските си партньори


ОББ организира официална церемония по награждаване на търговските си партньори
Снимка: ОББ

5527

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, организира за втора поредна година официална церемония по награждаване на търговските си партньори. Акцент в тазгодишното събитие беше и 30-годишнината от създаването на банката.

По време на събитието, което се състоя на брега на морето в курорта Слънчев бряг, бизнес партньорите бяха отличени с персонализирани плакети за постигнатите високи търговски резултати през изминалата 2021 година. Наградите бяха връчени от Татяна Иванова, изпълнителен директор „Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно“, Силвия Каленска-Николова, заместник-директор „Клонова мрежа“, Алина Григорова, директор „Управление на кредитите Банкиране на дребно“ и Борислав Гостев, ръководител oтдел „Управление на търговски партньори“.

В рамките на церемонията се проведе благотворителен търг в подкрепа на деца с онкохематологични заболявания, който даде възможност на гостите да наддават за ценни предмети с висока сантиментална стойност, чиито притежатели са служители на банката.

Благодарение на тази дарителска инициатива, която беше сърдечно подкрепена от гостите на събитието, ОББ събра сумата от 11 840 лв., която банката ще удвои и ще дари на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

ОББ традиционно провежда благотворителни инициативи, като насърчава служителите с удвояване на дарените средства, събрани от тях. През годините бенефициенти на дарителските каузи на ОББ са били Сдружение „Обединени за милосърдие“ към ОББ и фондът, набиращ средства за каузата „История с бъдеще - висше образование за повече български деца“ на ДЗИ и много други. Компанията съсредоточи усилия и в подпомагане на пряко засегнатите от COVID-19, като осигури безплатни застраховки за медиците на първа линия и дарения за болници в цялата страна.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички