ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт


ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт
Снимка: ОББ

6046

Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно осигуряване. Сайтът www.ubb-pensions.bg/ напълно заменя досегашния www.nnbulgaria.com и е създаден след внимателен анализ на потребителското поведение и е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна. Компанията разкрива и визуална идентичност, сходна със сайтовете на всички останали компании, част от КВС Груп, след като ОББ Пенсионно осигуряване се присъедини към най-голямата финансова група в България в средата на 2021 г.

В новия сайт на пенсионната компания впечатление прави подобрената навигация и опростяването на продуктовите страници с цел по-лесно ориентиране в нейното портфолио от услуги. Акцент остават калкулаторът за прогнозна пенсия, стойността на дял, както и отделните секции, посветени на универсалния, професионалния и доброволния фонд на ОББ Пенсионно осигуряване.

„Новият уебсайт на ОББ Пенсионно осигуряване ни позволява да го развиваме и актуализираме с темпото, което и пазарът, и клиентите изискват от нас. Той предоставя бърза и улеснена навигация към всички продукти и услуги от интерес на клиентите, но е от помощ и тогава, когато потребителите търсят обща информация за пенсионната система на страната. Не на последно място – сайтът стартира, адаптиран за всички устройства, през които потребителите желаят да го достъпват.“, коментира Николай Стойков, главен изпълнителен директор на ОББ Пенсионно осигуряване.

Оригиналният и стилен дизайн на новия сайт е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете от Групата във визуално и функционално отношение. Освен новия сайт на ОББ Пенсионно осигуряване, дигиталното портфолио на KBC Груп в България се допълва от обновени сайтове на ДЗИ, ОББ Интерлийз, ОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер. За изработката му компанията отново се доверява на еDesign - една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в създаването на качествени и запомнящи се уеб проекти.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички