ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас


ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас
Снимка: ОББ

3881

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори още четири нови ипотечни центрове, които предлагат специализирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране. Посетителите на ипотечните центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас получават съдействие както за покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди.

Новите центрове по ипотечно кредитиране на ОББ са част от банковите клонове на ул. Раковски 108, София; бул. Сливница 201, Варна; ул. Парчевич 2, Пловдив; ул. Фердинандова 2, Бургас и вече посрещат първите желаещи да се възползват от услугите им.

В обособените зони на съответния клон с ипотечен център експерти на банката по жилищно кредитиране съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за него кредит до етапа на усвояване на средствата. Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение и компетентни съвети относно финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение интересуващите се от ипотечно кредитиране от ОББ получават индивидуална оферта на база нуждите и желанията им, включваща и доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена. Специализираната консултация, придружена с предложения за конкретни проверени имоти в продажба, е продължение на услугата, която ОББ предоставя на https://ubbforhome.bg/. На онлайн платформата ОББ осигурява достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н.

ОББ залага високи стандарти при професионалното обслужване на своите клиенти, затова с цел да им осигури леснодостъпна и специализирана консултация с експерти, ще продължи да създава и развива ипотечни центрове в цялата страна.

 

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички