Образователната платформа срещу киберпрестъпления CyberStudy с награда за най-добра PR кампания


Образователната платформа срещу киберпрестъпления CyberStudy с награда за най-добра PR кампания
Снимка: ОББ

3584

Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част от белгийската финансова група KBC, бяха отличени за три свои креативни проекта в петото издание на конкурса Employer Branding Awards, организиран от b2b Media.

ОББ спечели първо място в категорията Employer Branding PR Campaign за разработването и реализацията на образователна платформа за онлайн безопасност на потребителите – Cyber Study. Онлайн сигурността и информираността на потребителите за това как да се предпазят от киберпрестъпления остава сред приоритетите за 2022 г. на ОББ и нейните служители.

С първо място в най-новата категория в конкурса - Creative Thinking, бе отличена кампанията „Коледа В Стихове“ – вдъхновяващ проект, който превърна стандартните коледни пожелания в изкуство. В реализацията на проекта се включиха едни от най-обичаните български актьори, които спомогнаха любими български стихотворения да оживеят.

КВС Груп в България получи и трета награда в категорията Employer Branding Idea (по време на пандемия) за иновативния си подход да повиши екипния дух и да зарадва служители и клиенти на компанията със специални концерти-изненади. Те проведоха в различни офиси в страната, а специални гости бяха атрактивните изпълнители Иво Димчев, A.L.EK.S и Керана от Керана и космонавтите.

Престижните награди Employer Branding Awards имат за цел да отличат бизнеси и личности с постижения в областта на изграждането и утвърждаването на работодателска марка за изминалата година. В тазгодишното издание на конкурса бяха получени близо 100 заявки за участие, а експертно жури оцени и класира най-добрите сред тях.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички