Всички клонове на KBC Банк вече са ребрандирани


Всички клонове на KBC Банк вече са ребрандирани
Снимка: KBC Груп

12188

По силата на споразумението за придобиване на българските дружества на Райфайзенбанк Интернешънъл (РБИ) от белгийската финансова група KBC отличителните знаци на всичките им офиси трябваше да бъдат заменени с новия бранд KBC Банк България в рамките на 10 работни дни от осъществяването на сделката. Екипът, работил по ребрандирането на КВС Банк България, дори изпревари този срок и завърши смяната на името и запазения знак на банката във всички 115 клона в цялата страна с 2 дни по-бързо.

Корпоративният сайт на новопридобитата банка вече е www.kbcbank.bg, мобилното банкиране се казва KBC Mobile Bulgaria, а онлайн банкирането – KBC Online Bulgaria. Те запазват своите функционалности и не е необходимо клиентите да предприемат допълнителни действия, за да продължават да ги използват, както и до сега.

Всички дебитни и кредитни карти на KBC Банк, издадени след 10 август, също ще бъдат с обновен дизайн.

Процесът по ребрандиране на КВС Банк България включва още промени в дизайна на сайтовете на банката и дъщерните ѝ дружества, профилите в социалните мрежи, банкоматите и ПОС терминалите, редица клиентски и вътрешни системи и документи. Ребрандирането на ПОС терминалите и банкоматите извън клоновете продължава и ще бъде завършено до половин година. Същият срок важи и за всички системи и документи.

Главният изпълнителен директор на KBC Банк България и на ОББ – Питър Рубен – посети лично част от клоновете в София, Пловдив и Стара Загора. Неговата визита бе своеобразно официално откриване на ребрандираните офиси на КВС Банк и бе посрещната радушно от служители и клиенти. По този повод той коментира: „Ребрандирането на КВС Банк в толкова кратки срокове беше предизвикателна задача за нас. В рамките на броени дни новата банка трябваше да смени облика си и вярвам, че успехът на проекта се дължи на отличната организация и личната мотивация на всеки в екипа. Зад този успех стоят 4-месечните им усилия, като подготовката започна още в началото на 2022 г.“.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички