LED лампи – новата тенденция в домашното осветление


LED лампи – новата тенденция в домашното осветление
Снимка: iStock/Guliver

3815

Кой е най-важният елемент при обзавеждането на един дом? Мнозина биха спорили, че това е именно осветлението.

Тази част от интериорното обзавеждане е ключова, тъй като повечето хора са активни именно вечер, когато естественото осветление отвън липсва и ние разчитаме именно на изкуственото осветление вкъщи.

За разлика от едно време, когато основният източник на светлина в дома е един единствен, най-често полилей или лампа, в днешно време има множество видове осветление, всяко от които се използва по различен начин в дома.

Плафони, пендели, полилеи, луни, аплици… възможностите на съвременния интериорен дизайн са сякаш наистина безкрайни.

Ако си търсите качествено осветление, LED лампите са един сигурен избор, който може да вземете.

В онлайн магазина на 2r-bg.com ще откриете богат избор от LED осветление с гарантиран произход и заводска гаранция, даваща ви увереност в дългата им експлоатация.

 

Какво прави LED осветлението толкова привлекателно

Всъщност, защо LED осветлението става все по-популярно и привлекателно за масовия потребител? Причините са няколко и ще се опитаме да хвърлим поглед върху тях.

На първо място LED осветлението е изключително икономично. В сравнение с други форми на осветление като луминесцентното или традиционните крушки с нажежаема жичка, LED осветлението консумира в пъти по-малко електроенергия, което създава значима разлика в месечните ви разходи за ток.

Второ, LED осветлението е надеждно – много по-надеждно от останалите форми на изкуствено осветление. Причината за това се крие в семплия, но много издръжлив дизайн на самите светодиоди – те доказано изкарват години повече от останалите свои аналози.

LED осветлението ви предлага и много по-приятна за окото светлина, особено когато говорим за домашно осветление.

Практичността и размерът на светодиодите пък предоставят възможност за изработка на различни по размер осветителни тели – така е възможно и създаването на толкова популярните луни, които се използват масово за помещения като банята или кухнята.

Ако трябва да обобщим – LED осветлението е практично, с дълъг живот и намалява сметките ни за ток. Вече не е такава тайна защо е толкова предпочитано, нали?

Защо да заложим на LED лампи при обзавеждането на дома

Едва ли са останали много интериорни дизайнери, които биха ви препоръчали осветление различно от LED при обзавеждането на дома.

Експертите от 2r-bg.com препоръчват да обмислите варианта за използване на LED лампи за вашето домашно интериорно осветление.

LED лампите ще ви дарят със светлина, която ще допринесе за допълнителния комфорт в дома ви, както и ще осигурят много по-голяма енергийна ефективност за вашето жилище.

2r-bg.com – защо да изберем качественото LED осветление

2r-bg.com е българския онлайн магазин за всякакво LED осветление – за дома, градината, автомобила и дори уличното осветление.

Всеки иска да инвестира в качествено осветление, когато става въпрос за дома, а тук имате възможност да направите точно това.

Избирайки 2R LED ви залагате на опита, качеството и надеждността, с които вашият дом ще засияе и ще се превърне във вашето място на комфорт и уют.

Още от Джаджи


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички

Най-четени новини


виж всички