Перфектен избор за модерната бизнес дама


Перфектен избор за модерната бизнес дама
Снимка: Lenovo

14783

Съвременната бизнес дама е самоуверена, целеустремена, решителна и независима. Критериите ѝ са високи – тя е свикнала да дава най-доброто от себе си, но и да изисква същото и не се задоволява с нищо по-малко.

За да постигне целите си, тя се нуждае от лаптоп, отговарящ на потребностите, но и на темперамента ѝ. Призванието му е да бъде надежден спътник в нейното пълно с ангажименти ежедневие, който да ѝ бъде полезен във всяка ситуация както в офиса, така и извън него.

Идеален пример за това е ThinkBook 13s на Lenovo – елегантен и удобен бизнес лаптоп, който се откроява с бързина и висока производителност. Той е мултифункционален и се вписва идеално в динамичните и разнообразни дни.

Успешната в бизнеса жена е елегантна и не би се задоволила с нещо твърде обикновено и посредствено. Естетиката е в кръвта ѝ, като е свикнала да обръща голямо внимание на детайлите. Перфектният лаптоп за нея трябва да има елегантен външен вид и да бъде символ на нежната сила на бизнеса.

Елегантен, лек и удобен

ThinkBook 13s отговаря перфектно на тези критерии – той е толкова тънък и компактен, че се побира в стандартна дамска чанта. Бизнес лаптопът е много лек и може да се носи с една ръка. Отличава се със стилен и изчистен дизайн с тънки рамки на екрана, удобен е и може да се използва безпроблемно навсякъде.

Алуминиевият му корпус в сребрист оттенък излъчва стил и класа. Той бързо грабва окото и създава усещането за стилно и модерно премиум устройство. Какво повече би желала една бизнес дама?

Присъствието на Think в името му е яснa препратка към доказаната серия ThinkPad, но този лаптоп е значително по-елегантен, без да отстъпва по издръжливост.

Интелигентен и сигурен помощник

ThinkBook 13s разполага с редица функции, които го превръщат в бърз и универсален помощник на бизнеса. Удобството е навсякъде – от включването му само с едно докосване (като при смартфоните) до бързите клавиши, с които лесно можете да започнете или приключите разговор по Skype.

Лаптопът предлага задължителното за света на бизнеса високо ниво на сигурност – информацията ви е защитена от система за криптиране на данните, а вграденият четец за пръстови отпечатъци върху старт бутона е допълнителна застраховка. Капакът на уеб камерата ThinkShutter дава възможност да ви виждат, само когато пожелаете.

Устройството е защитено срещу разливане на вода, високи температури и силни вибрации, а пантите му ще издържат поне 25 000 отваряния и затваряния.

Висококачествена картина

Освен надежден и красив, лаптопът на успешната бизнес дама трябва да осигурява и качествено представяне, за което ключова роля има екранът.

И тук ThinkBook 13s има с какво да блесне. Яркият му 13,3-инчов FHD дисплей работи впечатляващо дори на дневна светлина, а благодарение на технологията Dolby Vision™ картината впечатлява с невероятно живи и точни цветове и прецизни детайли. Потребителското преживяване е страхотно, независимо дали се разглеждат снимки, видео, презентации или уеб страници.

Според експерти този модел на Lenovo има един от най-добрите екрани сред устройствата от неговия клас. С негова помощ модерната бизнес дама може да се разведри в свободното време, наслаждавайки се на мултимедийно съдържание.

ThinkBook 13s остава надежден спътник и когато сте в движение. Батерията му издържа до 11 часа, а функцията за бързо зареждане ви осигурява 80% капацитет само за един час. Само за 60 минути може лесно да си осигурите живот на батерията за още близо 9 часа.

ThinkBook 13s на Lenovo е свързващото звено между нуждите на бизнеса и тези на потребителите. Освен елегантен и лек, той е бърз и удобен за мултитаскинг, както и здрав и надежден. Този лаптоп една от най-добрите алтернативи в неговия ценови клас и перфектен избор за модерната и стилна бизнес дама.

Още от Джаджи


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички