Вашата бебешка количка е при нас


Вашата бебешка количка е при нас
Снимка: iStock/Guliver

5062

 

В очакване на бебе в семейството приоритетите се пренареждат и на преден план излиза всичко, от което зависи здравето и благополучието на малкия човек. 


Едно от първите неща, които родителите купуват е количката, защото тя е необходима още от първите дни след раждането. Затова е добре да не се оставя за последния момент. 


Онлайн магазинът КИДСО ще ви помогне да направите най-сполучливия избор, за да е комфортно на детето ви през дългия период, в който ще има нужда от нея. Тя трябва да е удобна и за родителите, за да може без големи физически усилия да се наслаждават на съвместните разходки с рожбата си. 


bebeshka-kolichka-620


Безопасна и удобна количка за дълги разходки


Бебешките колички трябва да осигуряват комфорта на децата в продължение на дълго време, тъй като разходките на чист въздух понякога продължават часове. Това е любим момент за всички малчугани и не случайно бебетата обичат да спят докато ги возят.

Колкото повече допълнителни екстри има една детска количка, толкова по-удобна за малкия пътник е тя. От каталога на КИДСО може да получите подробна информация за всички характеристики и аксесоари към отделните колички. 

detska-kolichka-lora-black-circles-2-v-1-46050

Бебешките колички са оборудвани с предпазни бордове, за да не могат палавниците да паднат от тях. Механизмите за смъкване в хоризонтално положение и опциите за регулиране на опората на гърба и крачетата на детето помагат то да се чувства добре по време на пътешествията. Малките превозни средства са оборудвани със спирачки и имат лесно движещи се колела по различни терени. Амортисьорите помагат за плавното придвижване дори при неравности на пътя. Предните колела на количките имат пружинно окачване и възможност за блокиране, което може да предотврати евентуалното свободно движение. 

На малките дами и господа трябва да им е удобно при всякакви климатични особености и затова техните „каляски“ са снабдени със сенници с мрежести визьори. Някои колички имат покривало за крачета, дъждобрани, чадърчета. Дръжките на количките са ергономични, за да не се уморява този, който вози детето. 

Големият багажник и стойките за чаша са практичен бонус за майчетата. А за да не се затрудняват при пренасянето на количките, конструкциите са с олекотени шасита. Сгъването им се извършва лесно. Това става с натискането на един или два бутона, като при някои модели може да се направи само с една ръка.

detska-kolichka-ida-s-leten-kosh-beige-cool-cat-uniseks-21484


Колички за всяко дете и всеки вкус

КИДСО предлага огромно разнообразие на колички за всеки вкус и джоб. Всички артикули имат подробно описание и снимки, за да се ориентирате по-бързо и лесно. От каталога може да разберете колко тежи количката, до какво тегло на детето е подходяща, какви са размерите й, от какви материали е направена. 

Според сезона, количките са всесезонни, за 2 или 3 сезона – например пролет, лято и есен или само летни. Практичните родители могат да изберат комбиниран модел 3 в 1 или 2 в 1. Количките 3 в 1 имат кош за новородени, трансформиращ се в седалка и столче за кола.

kombinirana-detska-kolichka-madrid-all-in-one-grey-melange-3-v-1-38206

В онлайн магазина има добър избор и на колички за близнаци. Много практичен е моделът, който разполага с две седалки, разположени „гръб в гръб“, а не една до друга, за може да се провира през по-тесни места. 

Много съществен момент при избора на бебешка количка е цветът й, защото той първи се забелязва. Може да се спрете на синьо за момченце и розово или червено за момиченца, но вариантите далеч надхвърлят традицията. В КИДСО се предлагат колички в зелено, сиво, беж, оранжево, черно, а също с картинки или с оригинални многоцветни принтове. 

kolichka-5123

Цените на бебешките колички варират в много широк диапазон и всяко семейство може да направи избор по своя джоб.


Реномирани марки осигуряват високо качество и надеждност 

В каталога на КИДСО може да откриете бебешки колички от известните марки Zizito, BebeDue, Kikka Boo, Chicco, Lorelli, Moni, CANGAROO, Chipolino и др. Бебешките колички, предлагани в онлайн магазина, са произведени по най-високите европейски и световни стандарти за безопасност и са с гарантирано качество. Те имат здрави конструкции и са изработени от безопасни материали, подходящи за деца. Изделията са придружени от сертификати за безопасност и гаранционна карта. Условията за доставка и плащане могат да се намерят на сайта на онлайн магазина Кидсо.


Още от Джаджи


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички