Bulgaria Mall отваря на 1 декември


Bulgaria Mall отваря на 1 декември
Снимка:

1539

Търговският център Bulgaria Mall ще бъде официално открит на 1 декември 2012 г. (събота), съобщиха инвеститорите.

Молът се намира на ъгъла на бул. „България” и бул. „Тодор Каблешков” в София. Той е проект на инвеститорите от Salamanca Capital Ltd. и London Sofia Property. Търговският център заема площ от 33 000 m2, като включва четири подземни (паркинг и хипермаркет от приблизително 5,600 m2) и четири надземни нива с търговска и развлекателни части.

Сред наемателите са H&M, Carrefour, Hippoland, кино Арена, Esprit, Sport Depot, Technopolis, Geox, Guess, Liu Jo, Camper, Spaghetti Company, Thang Long, KFC, Subway, Casyopea, Booktrading, Extreme Kids, Stefanel, Andrews, Fornarina и др.

За първи път в България клиентите на Bulgaria Mall ще могат да пазаруват от британска верига универсални магазини Debenhams.

Организаторите планират първият уикенд да бъде изпълнен с изненади и забавления за всички посетители.

Изграден по последни технологии, търговският център лесно може да се отличи от останалите молове у нас. Сградата притежава един от най-големите остъклени покриви в Европа. Така посетителите ще се движат из алеите на търговския център под приятната естествена светлина на дневното слънце.

Bulgaria Mall впечатлява и с вътрешния си дизайн и гъвкави форми. Етажите са проектирани около голямо свободно пространство - архитектурно решение, което осигурява добра ориентация и видимост от и към всяка точка на мола. Според инвеститорите това е търсен ефект, който гарантира функционалност и по-лесна ориентация в мола.

„Дизайнът и разположението на търговските площи целят да улеснят нашите клиенти в пазаруването и да им предложат едно по-приятно изживяване. Всеки, който е посещавал търговски център, е изпитвал неудобство, когато не успява да намери даден обект или не знае къде точно се намира. Ние искаме да избегнем именно това”, коментира Майлс Самърфийлд, съосновател и съдружник в London Sofia Property, един от инвеститорите на Bulgaria Mall.

„Стараем се да превърнем Bulgaria Mall в място, където всеки да се чувства уютно и приятно, да открива своя начин да се забавлява и да изпитва удоволствие от пазаруването. Затова и се радваме, че нашият търговски център отговаря напълно на нуждите на клиентите – те го поискаха, ние го построихме!”, казва още г-н Самърфийлд.

 

 

  • Етикети:

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички