Имот скара Роби Уилямс и Джими Пейдж


Имот скара Роби Уилямс и Джими Пейдж
Снимка: Getty Images / Guliver

2762

Имот се превърна в ябълката на раздора за две от звездите на музикалната индустрия - Роби Уилямс и Джими Пейдж. Те обитават съседни къщи в Лондон - и двете във викториански стил и паметници на културата. Неотдавна Уилямс пожела да модернизира своята, като сложи асансьор, и за целта подаде съответната молба до общината. Пейдж обаче не е съгласен да се променя общия викториански облик на квартала, пише БГНЕС.

"Тауър Хаус, в която живея от 1972 година, е паметник на културата, какъвто е и домът на г-н Уилямс, макар неговият да е втора категория паметник. Ако той модернизира къщата си, това ще означава, че викторианският изглед на улицата отива на кино. Боли ме, когато някой, колкото и известен да е той, гледа през пръсти на подобни неща".

"Чувам, че г-н Уилямс иска да си слага асаньор. Да сте чували за асансьори през викторианската епоха? Освен това чувам, че иска да си прави басейн в задния двор. През викторианската епоха не е имало частни басейни. Освен това изкопаването на басейн в съседство с моята къща може да увреди сериозно фундамента й", заявява Пейдж.

Тауър Хаус е построена в периода 1875-1881 г. по проект на известния архитект Уилям Бърджис. Имотът се намира в баровския квартал Холанд Парк. През 2013 г. Роби Уилямс купи от режисьора Майкъл Уинър съседната къща, разполагаща с 46 стаи, като брои за нея 17 млн. паунда.

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички