Иновациите в строителния сектор влизат в "Интер Експо Център"


Иновациите в строителния сектор влизат в "Интер Експо Център"
Снимка:

8443

В периода 20 и 23 март за 13-ти пореден път в "Интер Експе Център" среща си дават най-модерните иновации в областта на строителството.

Иновациите в строителството и новите подходи ще бъдат представени с детайли от водещи фирми в бранша. Автоматите за покривни хидроизолации РУФОН, които компанията ХЕРЦ развива в последните години, са допълнени от новия РУФОН „Р”. Той намалява значително разхода на материал, като пести средства и усилия. Специализиран в заваряването по бордове, автоматът е идеален уред за работа и по свободните покривни повърхности, а с теглото си от около 26 кг той лесно може да бъде транспортиран до обекта.

Най-новият модел от SOMERO Ltd. - световен лидер в производството на лазерно контролирани машини за изпълнение на безфугови  бетонни настилки ще представи българската фирма Лийф група проектиране системи. Мултифункционалната машината позволява всички процеси – от финалната подготовка на основата, през разстилането на бетона до уплътняването и нивелирането. Постигат се параметри, които надхвърлят всичко постигано досега – например производителност – 460 м2/час и най-висок клас на точност.

С атрактивно представяне на специализирания форум посетителите ще могат да разгледат експонатите на фирма Аустротерм България. Специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирен, компанията ще покаже оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област.

Иновативен и високотехнологичен продукт, произведен от фибростъкло (стъкломат или още стъклопласт), покрито с висококачествена пластмаса, ще представи на щанда си по време на специализирания форум европейският лидер в производството и търговията на решетъчни скари, фирма Стако. Решетъчните скари от фибростъкло са оцветени и са UV-устойчиви. Стандартно се предлагат в сив, жълт, зелен и червен цвят.

В дните на професионалното изложение ще се проведе и третото издание на специализирания салон Гео Експо, както и традиционната конференция BuildinGreen „Eнергийна ефективност и обновяване на съществуващия сграден фонд в България. Приоритети 2014-2020". Първият салон BUILDING MARKET е изцяло ориентиран към крайния потребител и ще предложи специализирани съвети във всяко звено на строително-ремонтните услуги. Интересно за всички посетители ще бъде и ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички