СТРОЙКО есен 2012 започва в НДК


СТРОЙКО есен 2012 започва в НДК
Снимка:

1061

Днес в НДК от 11 часа се открива СТРОЙКО 2000 – есен 2012 г. От 17 до 23 октомври в София за тридесет и девети път ще се проведе най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане.

СТРОЙКО 2000 е средище за търговски и професионални контакти. Тук може да се усети колко са напреднали строителните технологии и колко бързо се развива българската индустрия. Всичко, което излиза на пазара в Европа и света се предлага веднага и на СТРОЙКО - нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс, обзавеждане. Не е възможно да се изброят групите стоки, които се предлагат.

На СТРОЙКО се появиха за първи път пионерите на енергоспестяващите технологии. Залагането на високоефективните дограми в новите строежи и смяната на старите започна отдавна. Така е и с различните топлоизолации и модерните отоплителни и климатични инсталации. Но вече имаме, и стават все повече, техническите възможности за „нискоенергийната революция”, а внедряването им започва и да се субсидира. Това обаче не е достатъчно. Хората трябва да я приемат, да се убедят, че ще спечелят от нея. Тук те намират аргументите за това.

Девизът на изложението СТРОЙКО 2000 е „ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ” и обединява усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

„Теразид“ ЕООД, българският производител на лепила, мазилки и топлоизоолационни материали е сред участниците на 39-ото специализирано изложение „Стройко 2000“.

Посетителите ще могат да получат ценни съвети от специалисти по особено нашумялата тема за енергийна ефективност и топлоизолация на различните видове жилищни сгради.

Биокамини Фриа предлагат иновативно решение за бързо затопляне и допълнително отопление съчетано с модерна визия и лесна употреба. За гориво се използва биоетанол, който е алтернативен източник на енергия. Добива се от целулозна биомаса – пшеница, просо, царевица, тръстика. При горене не се отделят вредни газове, миризми или пушек, а водна пара като всеки жив огън и въглероден двуокис, две естествени вещества, които ние постоянно вдишваме и издишваме.

Пълната липса на комин и допълнителни инсталации прави биокамините практични и атрактивни за всеки дом, ресторант, хотел и др. Отделеното количество топлина остава на 100% в помещението и така можем напълно да се насладим на уюта и красотата на живия огън без дим, сажди, пепел или цепене на дърва.

D & I Furniture представя нова концепция за биодизайн в интериора и производството – масивно дърво, бои и масла, създадени изцяло на естествена основа. Биомебелите напълно удовлетворяват търсенията на клиентите и изискванията в обзавеждането на стилен и уютен дом.

Елтрейд-93 ЕООД като изключителен дистрибутор на Verbatim Corporation за България от тази година предлага на българския пазар и висококачествените LED продукти на Verbatim за професионално и битово осветление.

Светодиодите променят традиционните представи за характеристики на светлинните източници и разкриват нови, много по-широки възможности за реализация на непостижими до момента светлинни проекти.

Светодиодите по своята същност са по-ефективни при преобразуване на електрическата енергия в светлина, излъчват по-малко вредни емисии, предлагат разнообразие от цветове и имат немислим до скоро експлоатационен живот до 50 000 часа.

Изборът на LED лампи ще расте през следващите няколко години. Скоро ще настъпи моментът, в който те ще заменят повечето други форми на вътрешно и външно осветление. Те не само значително ще понижат разходите за енергия, но също така ще намалят изискванията за обслужване и поддръжка, предлагайки нови възможности за творчество и иновации в бъдещите светлинни проекти.

Тази есен финансовият съветник на изложението ще бъде Пощенска банка. 

За клиентите, търсещи финансиране с цел закупуване на жилище, обзавеждане или ремонт, банката предлага ипотечни кредити с нови по-ниски лихвени нива, започващи от 4.60 % за евро и лева.

Офертата дава възможност да получите 500 лева подарък по кредитна карта Икеа, а до 31 декември не се заплащат такси за кандидатстване и предсрочно погасяване.

Ако ви е необходимо по-краткосрочно финансиране, можете да се възползвате от потребителския кредит с фиксирана лихва, за който няма такса за отпускане и разглеждане на документи до 15.11.2012 г. В рамките на изложението, Пощенска банка ще предложи и персонални решения за управление на средствата на малкия бизнес.

 

  • Етикети:

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички