Завършват първия открит лайфстайл мол у нас през август


Завършват първия открит лайфстайл мол у нас през август
Снимка:

703

Една година след първата копка на единствения по рода си открит лайфстайл център в България, строежът на СТРАНД Бургас предстои да бъде завършен по план през август 2012 г.

Това обяви Дейвид Кауърд, изпълнителен директор на СТРАНД Бургас, на специална прес конференция в морския град.

Всички вътрешни комуникации, от паркинга, който е почти завършен, към търговските части, са изведени, изтъкна  Кауърд.

Това, което остава да направим, след стоманената конструкция, е да „наместим” вътрешните композитни стени, което е един много бърз процес, след което ще поставим покрива, навесите и оставащите дребни довършителни работи, продължи той.

Освен, че е на открито, което осигурява постоянен приток на свеж въздух и естествена светлина, СТРАНД въвежда за първи път в България редица иновативни елементи и съоръжения, които ще превърнат проекта в уникална атракция за региона.

Най-големият външен екран в България

С диаметър от 750 инча, огромен LED екран разположен непосредствено до главния вход на СТРАНД привлича погледите от далеч. Освен, че е идеална платформа за реклама на наемателите на СТРАНД и неговите бизнес партньори, съоръжението ще създаде разчупена и модерна градска атмосфера още с влизането в Бургас, тъй като екранът ще се вижда идеално от магистрала Тракия.

Най-голямата изложбена зала за модерно урбанистично изкуство в Европа

С площ от над 20 000 м2, паркингът на СТРАНД ще се превърне в огромно платно за най-талантливите и иновативни художници от България и света. Почти 10 000 м2 стенна площ ще бъде преобразена в забележителна изложбена зала за графити. Без съмнение, сама по себе си тя ще стане атрактивна туристическа дестинация и идеално помещение за провеждане на местни и международни изложби и конкурси за модерно урбанистично изкуство.

Първата интелигентна паркинг система в България

СТРАНД Бургас е първият търговски център в България с интелигентна паркинг система, която помага на посетителите бързо и лесно да намерят свободна локация измежду 760-те паркоместа. Още на входа, електронно табло ще информира гостите на СТРАНД колко свободни места има в паркинга.

След това, навигационна система с екрани и стрелки ще насочва шофьорите къде най-близко могат да паркират своя автомобил, а зелени и червени светлини от далеч ще посочват дали определени места са заети или не. Целта на системата е не само да прекрати безкрайното лутане из паркинга, но и да ограничи количеството на изхвърлените в атмосферата вредни емисии, тъй като посетителите ще паркират много по-бързо и ефективно.

Първият лайфстайл център с дигитална маркетинг платформа в България

Дигиталната маркетинг платформа на СТРАНД оползотворява предимствата на smart phone технологиите и по този начин допълва удоволствието от пазаруването и добре прекараното свободно време, а наемателите получават възможността да изпращат специални оферти на посетителите на СТРАНД в момента, в който те доближат съответния търговски обект.

Използвайки най-актуалната WiFi технология, СТРАНД Онлайн може да определи местоположението на човек с точност до 1 м във всяка една точка на центъра и да изпрати промоционални предложения и информация за нови продукти от магазините, които са най-близо. Освен това, приложението ще помага на посетителите да изберат подходящо за тяхното настроение забавление, както и да намерят къде са паркирали колата си. Платформата ще може също така да се използва за направата на резервации в ресторантите на СТРАНД, както и за купуване на билети за мултиплекс киното.

Едно незабравимо преживяване

Освен гореспоменатите атракции,  в центърът ще отворят врати боулинг с 10 писти, открит сувенирен базар, пранителни хали, винополис (градът на виното ще включва, както тематичен ресторант и арт галерия, така и магазин) и др.

 

Пазаруването като начин за забавление

Молът разполага с интерактивен дигитален коридор, уникално светлинно шоу прожектирано върху специалните навеси на лайфстайл центъра, множество изложбени зали, които идеално комбинират пазаруване, култура и забавление.

 

 

  • Етикети:

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички