Горан Брегович има над 30 млн. евро и повече от 30 имота


Горан Брегович има над 30 млн. евро и повече от 30 имота
Снимка: Moko Solution

4126

Известният сръбски певец Горан Брегович притежава около 30 недвижими имота. Това са предимно луксозни вили, както и апартаменти и гарсониери. Състоянието му се оценява на около 35 млн. евро., пише хърватският портал "24 Сат".

В Загреб през 2005 г. Брегович е купил двуетажна къща от 550 квадрата. Той я отдава под наем за 5 хил. и 500 евро на месец.

В Белград Брегович, както твърдят неговите съседи, има около 15 къщи. Когато си идва в Сърбия, той живее в белградското предградие Сеняк в луксозната си вила, която е защитена от висока ограда и е с гаражна врата за дистанционно управление. Дворът не може да се види от улицата, а е подсигурена и с видео наблюдение. Имотът до вилата също е негов. Тук той е построил обект, наподобяващ зала за забавления, с батути навсякъде, за да играят на децата за приятелите му. И тази част е защитена от висока ограда от любопитните погледи на обществеността.

Когато не записва в студиото или е на турне, звездата работи в градината си. Той споделя, че копането най-добре го успокоява и по този начин се освобождава от стреса.

Твърди се, че във всяка от къщите му има поне един вид зеленчук, които той сам отглежда. Първата къща, която е купил през 2007 г., е в Яхорина, от 450 квадратни метра. Неговата планинска вила разполага с шест спални, малка фитнес зала и плувен басейн.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83543
  • GBP
    1
    2.29006
  • JPY
    100
    1.19222
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички