Мелания изненадващо се отказа да ходи в Давос, може би заради секс скандал с Тръмп


Мелания изненадващо се отказа да ходи в Давос, може би заради секс скандал с Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

5789

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си на Световния икономически форум в Давос, който започна днес (23 януари). Решението е изненадващо и породи спекулации в американските медии, свързани с избухнал наскоро секс скандал около държавния глава.

Преди дни бе разкрито, че през 2006 г. Доналд Тръмп е имал сексуални контакти с порнозвездата Сторми Даниел, а след това негов адвокат ѝ е платил 130 000 долара, за да си мълчи. Информацията стана ясна, след публикуването на имейли на въпросния адвокат. Екипът на Тръмп и самият президент отрекоха всичко, макар повечето медии да твърдят, че имейлите са автентични. Самата порнозвезда също даде интервюта, в които потвърждава случилото се.

През 2006 г. Тръмп вече бе женен от една година за Мелания, която е негова трета съпруга. Затова и в момента се смята, че отсъствието на Първата дама в последните дни е свързано именно с разкритията.

От Белия дом обясняват отсъствието ѝ в Давос с "логистични проблеми и промяна в плановете", съобщава CNN. В същото време обаче Мелания не е присъствала и на две официални вечери, на които се е предполагало, че ще бъде със съпруга си през предишните дни.  

На 20 януари тя е публикувала в официалния си профил в Twitter снимка по случай годишнината от стъпването на Тръмп в длъжност, като е написала, че това е било "година, изпълнена с много чудесни моменти". Прави впечатление обаче, че снимката не е със съпруга ѝ.

 

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички